NEF yatırımı kolaylaştırdı

Nef'in Kolay Yatırım sistemi ile peşinat 2 yılda ödeniyor. Taksitler de 2 yıl sonra teslimde başlıyor. Kira geliri taksitin yüzde 60'ını karşılıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Aralık 2014 Güncelleme 08 Ocak 2015, 15:39
NEF yatırımı kolaylaştırdı

İÇİNDEKİLER

Timur Holding markası Nef, yatırımcılara yeni keşfi olan Kolay Yatırım'ı sundu. Kolay Yatırım, yatırım yaparken karşılaşılan 'hem kredi hem kira ödemek zorunda kalmak', 'yüksek peşinat ödemek' gibi engelleri kaldırmayı ve yatırım yapmayı kolaylaştırmayı hedefliyor. Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi ödemesine de teslimde yani 2 yıl sonra başlanıyor. Teslimle beraber kira geliri elde edildiği için, kredi ödemesinin yarıdan fazlasını kira geliri ödüyor. Ev alanlar Kolay Yatırım sayesinde, projeye topraktan yatırım yapmanın getirdiği avantajların yanı sıra, düşük peşinat ve teslimde kredi kullanma imkanına da sahip oluyor. Kolay Yatırım ilk defa Nef Merter'de uygulanıyor. Projede yatırımcılara iki seçenek sunuluyor. İki bloktan oluşan projede, bir blok yatırımını bugünden 12 yıl boyunca kiralamak isteyen yatırımcılara, diğer blok da yatırımını kendi kullanmak veya kiralamak isteyen yatırımcılara ayrıldı.

İLK UYGULAMA MERTER'DE

Kiralama seçeneğiyle alan yatırımcıların, kredisinin yüzde 60'ını kira geliri ödüyor. İstanbul Merter'de yükselen projede metrekareler brüt 36 ile 81, fiyatlar ise 270 bin ile 700 bin TL arasında değişiyor. Konut veya ev-ofis olarak kullanmak isteyen yatırımcılar için 1+0 ve 1+1 üniteler bulunuyor. Yan yana üniteler birleştirerek daha büyük konutlar veya ofisler elde edilebiliyor.

SALOON'DA TATİL KEYFİ

Sosyal donatı alanlarıyla 365 gün tatil konforu vaat eden Saloon Residence, İstanbul Ümraniye Esenşehir'de hayata geçiriliyor. Gen Yapı tarafından inşa edilen proje, 180 derecelik bakış açısına sahip olması, tüm dairelerin güneye bakması ve tüm gün güneşten yararlanmasıyla dikkat çekiyor. 128 adet dairenin yer aldığı projede; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor. Projede, metrekare birim fiyatları 1+1'lerde 3 bin 750 TL, 2+1'lerde 3 bin 300 TL, 3+1'lerde 3 bin 300 TL, 4+1'lerde 3 bin 300 TL'den başlıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 80 ile 324 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

HAVUZ VE SPOR ALANLARI VAR

8 bin metrekarelik
bir alan üzerinde inşa edilen projede; açık-kapalı havuz, fitness, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol sahası, yardımcı odaları, çok amaçlı salon, kafeterya, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları bulunuyor. Deprem yönetmeliğinde belirtilen maksimum standartlarda inşa edildiği belirtilen Saloon Residence'ta C35 beton kullanılmış ve bina altyapısına raylı sistem inşa edilmiş.

Özlem KAMER TERCANLI