Toprak bebek

Taylandlı cani kadın, bebeğini 14 kez bıçakladı. Ardından toprağa gömdü. Talihsiz yavru mucize eseri kurtarıldı. Canavar ise olay yerine götürülüp vahşeti anlattı: "Göbek kordonunu tahta ile kestim. Çabuk ölsün diye plastik poşetle boğazını sıktım."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Şubat 2016 Güncelleme 28 Şubat 2016, 22:37
Toprak bebek

İÇİNDEKİLER

Tayland'da yaşayan Suda Thongdee (42) adlı kadın, tüm dünyayı dehşete düşürdü. Canavar anne, yeni dünyaya getirdiği bebeğini tam 14 kez bıçakladı. Ardından canlı canlı gömdü. Cani kadın yakalanıp tutuklandı. Bebek ise mucize eseri toprağın altından sağ çıktı. Tüm ülke Toprak bebeği bağrına bastı. Biricik evladını bıçaklayıp gömen anne ise dün olay yerine götürüldü. Vahşeti anlattı. Soğukkanlılıkla olayı anlatan canavar anne, şunları söyledi: "O gün bir ağaç kesme görevi için kocamla beraber olay yerine gittik. Çocuğu burada doğurdum. Göbek kordonunu bir tahta parçası ile kopardıktan sonra defalarca bıçakladım. Çabuk ölsün diye plastik bir poşetle boğazını sıktım ve ardından da gömdüm..."

HERKES SAHİPLENDİ
Bu arada Khon Kaen Hastanesi başhekimi Charnchai Chanvorachaikul, Ai Din (Toprağın Oğlu) adını verdikleri bebeğin yüzde 80 oranında toparlandığını, rahat nefes aldığını ve yaralarının iyileştiğini bildirdi. Olayın duyulduğu andan itibaren hastanenin telefonlarının susmadığını kaydetti. Başhekim Chanvorachaikul bebeğin masraflarında kullanılması için halkın gönüllü olarak 61 bin Baht (yaklaşık 6 bin lira) bağış yaptığını söyledi. Birçok ailenin de bebeği evlat edinmek için başvurduğunu belirtti.