Siyah-Beyaz

4 milyonda bir kez yaşanan ilginç bir doğum, Almanya'da gündem oldu. 40 yaşındaki kadın biri siyah, diğeri beyaz ikiz dünyaya getirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2012 Güncelleme 05 Ocak 2012, 02:31
Siyah-Beyaz

İÇİNDEKİLER

Almanya'da 40 yaşındaki Grit Funke adlı dişçi asistanı ile Nijeryalı eşi Oliseh Funke'nin ikizleri dünyaya geldi... Ancak bir farkla. Çünkü ikizlerden biri siyah, diğeri ise beyaz. 4 milyonda 1 kez yaşanan bu durum nedeniyle aile büyük şaşkınlık yaşadı.

HEMŞİRE İNANAMADI
Çiçeği burnunda anne Grit Funke, "İlk önce beyaz olan kızım dünyaya geldi. Daha sonra ise siyah olan. Doğumu gerçekleştiren hemşire buna inanamadı. Hatta uzun süre kendine gelemedi. Kamera şakası olduğunu bile düşündü. Ben ve eşim de bu ilginç duruma alışmaya çalışıyoruz" dedi.

REKLAMCILAR SIRADA
İkizlerinden beyaza Leonie, siyah olana ise Louisa ismi verildi. Leipzig kentinde yaşanan bu ilginç durum nedeniyle reklam ajansları, hastaneye koştu. Maddi durumu biraz sıkıntılı olan aile, reklam sayesinde hatırı sayılır bir para kazanmayı umut ediyor. Özellikle Alman süt firması, 4 filmlik bir kampanya için 400 bin euro teklif etti. Funke ailesi, bu teklifi düşünmek için 1 haftalık süre istedi.

İKİZLERİ 2 YIL ÖNCE RÜYASINDA GÖRDÜ
Grit Funke, 2009'un son günü gördüğü rüyanın gerçek olduğunu söyledi. Funke, "Annemin evinde kaldığım o gece rüyamda, ikiz annesi oldumu gördüm. Ancak bebeklerden biri siyah, diğeri ise beyazdı. Rüyayı anlattığım herkes, saçmaladığımı düşündü. 2 yıl sonra, saçma olmadığını gördük" dedi.

MUTLULUK FOTOĞRAFI
Yıllarca anne olmak için tedavi gören 40 yaşındaki Grit, bu özel duyguya tüp bebek yöntemi sayesinde kavuştu. Grit, hayatının en mutlu günlerini yaşadığını söyledi.