Pahalı aşk!

ABD'li Johnny Depp, sevgilisi Amber'le yaşamak için eski eşine 157 milyon dolar tazminat ödedi... Yakışıklı oyuncu, Bahamalar'daki özel adasını da dün, yeni yıl hediyesi olarak aşkına verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2012 Güncelleme 29 Aralık 2012, 22:45
Pahalı aşk!

İÇİNDEKİLER

Karayip Korsanları serisinin yıldızı aktör Johnny Depp, 26 yaşındaki aktris model sevgilisi Amber Heard'e eşsiz bir yılbaşı hediyesi verdi... 49 yaşındaki aktör, 2004 yılında 26 milyon dolara satın aldığı Bahamalar'daki 'Little Hall's Pond Cay' adlı adayı, Amber'e hediye etti.

'ONSUZ OLMAZ'
Hem de adanın ismini 'Amber'in Koyu' olarak değiştirdikten sonra yeni tapusunu özel bir akşam yemeğinde sevgilisine uzatan Depp, "Sensiz bir hayat düşünemiyorum, Tanıştığım andan itibaren yeniden doğdum. Yıllarca sensiz geçen hayatım için üzülüyorum" dedi. Yakışıklı oyuncu, 14 yıldır birlikte olduğu, iki çocuğunun annesi ünlü Fransız sanatçı Vanessa Paradis'ten geçen haziran ayında tek celsede ayrılmıştı. Vanessa'ya ayrılık tazminatı olarak 157 milyon dolar ödeyen Depp, o günlerde bir gazeteye verdiği röportajda, "Amber'le mutlu olmak için bu para çok az. Gerekirse servetimin büyük bir bölümünü daha Vanessa'ya öderim" demişti.

MUTLU BİR İLİŞKİ
Dünyanın en önemli magazin dergisi olarak kabul edilen US Magazine, "Amber aşkı, Johnny Depp'e çok pahalıya patladı. Ancak çiftin yaşadığı mutluluk, paradan çok daha önemli. Birlikte oldukları fotoğraflardan çiftin mutluluğu anlaşılıyor" diye yazdı.