Gayet iyi anlaşma

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, aktris Julie Gayet'le aldattığı First Lady Valerie'yi ayrılığa ikna etti. 1 milyon euro nakit para, aylık 10 bin euro nafaka sonrası Valerie, Maurice Adası'na tatile gitti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2014 Güncelleme 07 Şubat 2014, 23:26
Gayet iyi anlaşma

İÇİNDEKİLER

Fransa ve birçok AB ülkesinin gündeminin ilk sırasına yine François Hollande çıktı... Aktris Julie Gayet ile gizli aşk yaşadığı ve First Lady Valerie Trierweiler'i aldattığı ortaya çıkınca özel hayatıyla ününe ün katan Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın son teklifi kabul gördü. Hollande, ayrılığı kabul etmesi halinde Valerie'ye 1 milyon euro ve aylık 10 bin euro teklif etti. Artık ilişkilerinin eskisi gibi olamayacağını bilen Valerie de, bu teklife 'Evet' dedi. Çiftin ayrılığı resmen Elysee Sarayı'na da yansıdı.

KORUMALAR GİTTİ
Valerie'ye tahsis edilen ve yılda 280 bin euroya mal olan beş danışman ile korumalar önceki gün geri çekildi. Elysee'nin sitesinde Valerie Trierweiler adına açılan resmi blog ve Twitter hesabı da dün itibariyle kapatıldı. Valerie, alaşmanın ardından Maurice Adası'na tatile gitti. Bikinisiyle güneşin tadını çıkartan 49 yaşındaki aldatılan kadın Valerie'nin, "Kitap yazmak istiyorum" açıklaması, Hollande'ı paniğe itti. Yayınevlerinin büyük paralar önerdiği dedikodularını da duyan Hollande, anlaşma gereği ilişkileri hakkında kitap yazmamasını istedi. Ancak bazı yayınevlerinin Valerie'ye 5 milyon euro teklif ettiği iddiaları, ABD'ye giden Hollande'ı büyük sıkıntıya soktu.