Soykırımcının sözcüsü FoxNews Filistin yanlısı protestocuları terörist ilan etti! 11 Eylül göndermesi ile Müslümanlar açık hedef

Terör devleti İsrail’in PR ajanslığını yürüten ve ABD’li medya kuruluşu Fox News, Filistin’e destek mitingi düzenleyen göstericileri terörist ilan etti. Soykırımın sözcüsü haline gelen siyonist destekli Fox News, protestocuları açık hedef haline getirirken “Filistin yanlısı protestocular Dünya Ticaret Merkezi binasının önünde Allah’u ekber diye bağırıyor” başlığını kullanırken 11 Eylül saldırılarına gönderme yaparak alçak bir propagandaya da imza attı.

Giriş Tarihi 30 Aralık 2023, 14:21 Güncelleme 30 Aralık 2023, 18:27
Soykırımcının sözcüsü FoxNews Filistin yanlısı protestocuları terörist ilan etti! 11 Eylül göndermesi ile Müslümanlar açık hedef

İÇİNDEKİLER

Terör devleti İsrail, Gazze'de haftalardır soykırım uygularken en büyük destekçilerinden ABD'li yayın kuruluşu FoxNews, New York City'deki Dünya Ticaret Merkezi binasına yürüyen Filistin yanlısı protestocular üzerinden alçak bir kara propagandaya imza attı.

Filistin yanlısı yüzlerce protestocu, soykırımcı İsrail'e destek veren ABD Başkanı Joe Biden'ı protesto etti. New York'ta toplanan protestocular, "Allah-u Ekber" ve "Özgür Filistin" yazılı pankartlar taşırken terör devletinin PR ajanslarından FoxNews, 11 Eylül saldırılarına gönderme yaptı ve protestocuları açıkça hedef gösterdi.

Brie Stimson imzalı haberde "Filistin yanlısı protestocular Dünya Ticaret Merkezi binası önünde 'Allahu Ekber' diye bağırıyor" başlığını kullanan FoxNews, haberde "Perşembe günlü protesto İslamcı teröristlerin 22 yıl önce Dünya Ticaret Merkezi, Pentagon, Shanksville, Pensilvanya'ya yönelik 11 Eylül saldırılarında yaklaşık 3 bin kişiyi öldürdüğü yerde gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

Soykırımcının destekçisi FoxNews, ayrıca, kendisini antisemitizmi gözetleyen bir örgüt olarak tanımlayan Shirion Network'ün sosyal medyada yaptığı "Allahu Ekber!! 11 Eylül'den sonra bunun duyulacağını düşünemezdim" şeklindeki ifadelerine de yer verdi.