Trump’tan Biden şov! Kürsüde ABD Başkanının taklidini yaptı: Neredeyim ben?

ABD Başkanı Joe Biden’ın gafları eski Başkan Donald Trump’ın da diline düştü. Cuma günü Kaliforniya eyaletindeki Anaheim şehrinde konuşma yapan Trump, kürsüde yolunu şaşırmış gibi yaptı ve “Neredeyim ben?” dedi. Trump’ın Beyaz Saray’ın yolunu kaybeden, konuşma yaparken aynı kelimeleri tekrarlayan ve karşısında biri varmış gibi boşlukla tokalaşan Biden’ı taklik etmesi dinleyicileri kahkahaya boğdu.

Giriş Tarihi 30 Eylül 2023, 12:35 Güncelleme 30 Eylül 2023, 16:28
Trump’tan Biden şov! Kürsüde ABD Başkanının taklidini yaptı: Neredeyim ben?

İÇİNDEKİLER

ABD'de 2024 başkanlık seçimleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Mevcut Başkan Joe Biden ve eski Başkan Donald Trump seçim kampanyalarını yürütürken seçmenden de Biden'ın başkanlık için çok yaşlı olduğuna yönelik sesler de geliyor. Gaflarıyla gündemden düşmeyen Biden hakkında demans iddiaları her geçen gün artarken Trump'ın 47. Başkan olma konusunda avantajının büyük olduğu belirtiliyor. Trump'ın seçim kampanyasına Biden'ın gaflarını kullanması ise dikkat çekti.

TRUMP'TAN BIDEN ŞOV: NEREDEYİM BEN?

Seçim kampanyası kapsamında Kaliforniya'nın Anheim şehrinde konuşan Trump, Biden'ı resmen taklit etti. Trump kürsüde yönünü kaybetmiş gibi rol yaparken "Neredeyim ben?" diyerek etrafına baktı ve katılımcılara kahkaha attırdı.

AMAÇSIZCA YÜRÜYÜP SEYİRCİYE SIRTINI DÖNDÜ

Rakibi Biden'ı resmen tiye alan Trump sahnede rol yaptığı anlarda şöyle konuştu:

Yani adam sahneden çıkış yolunu bulamıyor. Bakın burada bir sahne var. İşte sahne. Bu aptal sahneyi daha önce hiç görmemiştim, değil mi? Onu hiç görmedim. Ama sola yürürsem bir merdiven var, sağa yürürsem bir merdiven var. Ve bu adam ayağa kalkıyor. Neredeyim?

Şaşkın bir ifadeyle Biden'ı taklit eden ve amaçsızca yürümeye başlayan Trump, seyirciye sırtını döndü ve duvara bakmaya başladı.

BIDEN DEMANS MI OLDU

ABD Başkanı Joe Biden, konuşmasının ortasında sözlerini unutup uyuyakalmaları, aynı kelimeleri tekrarlamaları ve Beyaz Saray'ın yolunu bulamamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Karşısındaki kişiyi görmeyip elini boşluğa uzatan ve boşlukla tokalaşan Biden, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ı da tanımamış ve bir başka kişiye Sunak diye sarılmıştı. Onlarca gafın ardından Biden ile ilgili demans iddiaları ortaya çıkmaya başladı.