Biden yönetiminden LGBT terörüne tam destek! Çocuk hastanesine ‘cinsel eğitim’ için 240 bin dolarlık destek fonu

ABD’de LGBT lobisi skandallarına her gün bir yenisini eklerken Biden yönetiminden de sapkınlığa tam destek geldi. Biden yönetiminin, çocukların ergenlik engelleyici ilaç kullanımını teşvik eden ve bu ilaçların sağlığa yararlı olduğuna dair çarpıtıcı bir çalışma yayımlayan Seattle Çocuk Hastanesi’ne LGBT cinsel eğitim aracı sağlanması için 240 bin dolar bağışladığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2023, 11:15 Güncelleme 27 Eylül 2023, 16:37
Biden yönetiminden LGBT terörüne tam destek! Çocuk hastanesine ‘cinsel eğitim’ için 240 bin dolarlık destek fonu

İÇİNDEKİLER

LGBT lobisi çocukları hedef almaya devam ediyor. Çocukların cinsiyet değiştirmesini teşvik eden, okullarda cinsel eğitimini zorunlu hale getiren hatta çocuğunun cinsiyet değiştirmesine izin vermeyen ailenin velayeti kaybetmesini öngören yasa tasarısını kabul eden ABD'de yeni bir skandal daha ortaya çıktı.

BIDEN'DAN LGBT LOBİSİNE 240 BİN DOLAR

Komo News'in aktardığına göre Ulusal Sağlık Enstitüleri tarafından hazırlanan bir rapora göre Seattle Çocuk Hastanesi, "tamamen işlevsel bir çevrimiçi etkileşimli cinsel eğitim aracı" için Biden yönetiminden fon alacak. Aracın LGBT'li gençler tarafından kullanılmasının amaçlandığı açıklandı.

Biden yönetiminin LGBT lobisine sağlayacağı fonun 240 bin dolar olduğu belirtildi.

SADECE LGBT DERSİ DEĞİL! ÇOCUKLARIN ÖZEL BİLGİLERİ TOPLANACAK

Çevrimiçi etkileşimli cinsel eğitim aracının geçlerin sağlık sorunlarını hafifletmesinin amaçlandığı bildirilirken bir ayrıntı ise dikkat çekti. Seattle Çocuk Hastanesi bu araç ile birlikte gençlerle ilgili özel bilgiler toplayacak.

ERGENLİK ENGELLEYİCİLERİ TEŞVİK ETTİLER

Seattle Çocuk Hastanesi gençler için ergenlik engelleyicileri teşvik eden Biden yönetiminin izinde, hizmet sağlayıcılarını gençlere "cinsiyet geçiş prosedürleri" sunmaya teşvik etmişti.

"Cinsiyet kliniği" adlı bir bölümün açıldığı hastanede gençlere ergenlik engelleyiciler ve cinsiyet onaylayıcı hormonlar gibi veriliyor.

Seattle Çocuk Hastanesi, ayrıca Washington Üniversitesi ile birlikte LGBT'li gençlere verilen ergenlik engelleyici ilaçların zihinsel sağlıklarını önemli ölçüde iyileştirdiğini iddia eden yanıltıcı bir çalışma yayımlamıştı.

ÇOCUKLARA GÖZ DİKTİLER

Kaliforniya'daki milletvekilleri eylül ayı başında çocuğunun cinsiyet değiştirmesine izin vermeyen bir ebeveynin çocuğunun velayetini kaybetmesine yönelik yasa tasarısını kabul etmişti. Öte yandan Demokrat Vali Gavin Newsom ise cuma günü tasarıyı reddetmişti.