Elon Musk resmen duyurdu: Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz

Twiiter'i satın aldığı günden itibaren aldığı kararlarla gündeme olan Elon Musk yeni bir bomba daha patlattı. Sosyal medya hesabı üzerinden yapıtığı paylaşımda Twitter'in değişeceğini duyurdu. Musk paylaşımında, "Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz" dedi.

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2023, 22:19 Güncelleme 23 Temmuz 2023, 22:53
Elon Musk resmen duyurdu: Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz

İÇİNDEKİLER

Twitter'ın CEO'su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ın ismini ve logosu değişeceğini açıkladı. Değişikliği "Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz." sözleriyle duyuran Musk, söz konusu değişikliklerle "Her bir insanı eşsiz kılan kusurları somutlaştırmayı" hedeflediğini ifade etti.



Twitter'ın CEO'su Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda ediyoruz." ifadesini kullandı.

İlerleyen saatlerde bir başka paylaşımda bulunan Musk, Twitter'ın yeni logosunun görseline de yer vererek "Bu gece iyi bir X logosu paylaşılırsa, yarın tüm dünyada yayına geçeriz. Bu X gibi." dedi.



X.COM YAYINDA
X logosunun gün içerisinde yayınlacağını duyuran Elon Musk, "X.com" adresinin de aktif hale getirildiğini açıkladı.



SpaceX ve Tesla şirketlerinin de sahibi olan Musk, Twitter'ı 28 Eki 2022'te satın almış ve platformda yaptığı değişikliklerle kullanıcılara arasında tartışamalara neden olmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN