Macron’un işi yaş

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un 64 yaşındaki eşi Brigitte Macron ilk röportajını verdi. “Kocamın tek hatası benden genç olması” dedi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2017 Güncelleme 18 Ağustos 2017, 00:10
Macron’un işi yaş

İÇİNDEKİLER

Kimse ihtimal vermedi... Ama Emmanuel Macron, Fransa Cumhurbaşkanı olarak Elysee Sarayı'na girdi. Başta Fransızlar olmak üzere dünya seçim sonuçlarına değil First Lady'nin yaşına kilitlendi. 39 yaşındaki Emmanuel Macron'un 64'lük eşi Brigitte Macron, herkesi şok etti.

MAAŞ AÇIKLAMASI
First Lady'nin bir zamanlar Macron'un öğretmeni olduğu belirtildi. İşte dünyanın dikkatini çeken Brigitte Macron, ilk röportajını verdi. Fransız dergisine konuşan First Lady, eşiyle onun lise öğretmeniyken tanıştığını kaydetti. "Eğer aşkımızı takip etmeseydim hayatımı ıskalamış olacaktım" dedi. Macron ayrıca "Eşimin tek hatası benden genç olmak" diyerek herkesi şaşırttı. Brigitte Macron, eşinin kendisine hukuki statü kazandırmasıyla ilgili olarak da görüş bildirdi. Macron, bu statü çerçevesinde kendisinin herhangi bir maaş almayacağını söyledi. Macron, yaptığı resmi faaliyetlerin internet üzerinden yayımlanacağını kaydederek, "Benden öncekiler gibi kamu görevimi yerine getireceğim ama bunu nasıl yaptığımı Fransız halkı takip edebilecek" dedi. Öte yandan Harris Interactive tarafından yapılan ankete göre Fransızlar'ın yüzde 62'si, üç aydır görevde olan Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan memnun değildi.