Milyoner Lady

Kocası hem bir milyarder hem de ABD Başkanı olan Melania Trump’ın şahsi serveti açıklandı. First Lady’nin modellik kariyeri ve mücevher tasarımı sayesinde 50 milyon dolar servet elde ettiği ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2017 Güncelleme 25 Temmuz 2017, 00:18
Milyoner Lady

İÇİNDEKİLER

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın, kocasından bağımsız bir şekilde milyoner olduğu ortaya çıktı. 1970'de Slovenya'da doğan ve ABD'ye gitmeden önce, Milano ve Paris'te mankenlik yapan Melania'nın bu kariyeri ile ciddi para kazandığı belirlendi. ABD'nin ünlü magazin sitesi CelebrityNetWorth, 1996'dan sonra mankenliğe New York'ta devam eden First Lady'nin bu sayede 50 milyon dolarlık bir servet elde ettiğini söyledi.

KENDİNE AİT ŞİRKETİ VAR
Melania'nın 50 milyon dolarının ise Donald Trump'ın milyarlarca dolarlık serveti yanında çok az kaldığı da anlatıldı. Mankenliği bırakan Melania Trump'a ait QVC isimli mücevher şirketinin ise halen aktif olduğu ve satış yaptığı belirtildi. Öte yandan Melania Trump, kendi mücevher markasının tasarımı için Vogue, New York Magazine, Harper's Bazaar, In Style, Allure, Self, Vanity Fair, Elle, Glamour gibi dergilerle çalışmaya başladı. First Lady'nin adını taşıyan mücevherlerin özellikle Avrupa ülkelerinde rağbet gördüğü anlatıldı.