Balli Obama

ABD eski Başkanı Barack Obama, görevden ayrıldıktan sonra gününü gün etti. 5 ay boyunca tatil yapıp eğlendi. Son olarak ailesiyle Bali’de boy gösterdi. 5 ayda 1 milyon dolar harcadığı öğrenildi. Lükse düşkünlüğü nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2017 Güncelleme 29 Haziran 2017, 00:00
Balli Obama

İÇİNDEKİLER

ABD eski Başkanı Barack Obama, 20 Ocak'ta görevini Başkan Donald Trump'a devretti. Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra kendisini eğlenceye verdi. Son 5 ayını tatil yaparak geçirdi. Başkanlıktan ayrıldıktan sonra efsanevi oyuncu Marlon Brando'nun Fransız Polinezyası'ndaki cennet adası Tetiaroa'ya tatile gitti. Ancak bir türlü dinlenemedi! Ardından eşi ve 2 kızıyla birlikte geceliği 2 bin dolar olan Bali'deki Four Season Otel'e yerleşti. Burada ailesiyle eğlendi. Ancak Obama ailesinin tatili bitmedi. Aile daha sonra Karayipler'deki Necker Adası'na geçti. Burada da 10 gün tatil yapan Obama ailesi, daha sonra Hawai'deki Oahu Adası'nda boy gösterdi. Ardından Hollywood' un önemli isimlerinden David Geffen'in "Rising Sun" adlı yatıyla denize açılan Obama, dur durak bilmedi.

ABD BASINI ELEŞTİRDİ
Obama ailesi, 23 Haziran'da 10 günlük tatil için özel jetle Endonezya'nın Bali Adası'na gitti. Burada ailesiyle birlikte rafting yapan Obama'nin lüks tatili, "Zenginin malı züğürdün çenesini yorar" dedirtti. Obama ailesinin Bali'de geceliği 2 bin 500 dolar olan bir otelde konakladığı bildirildi. ABD eski Başkanı Obama'nın son 5 ayda tatil için 1 milyon dolar harcadığı öğrenildi. Barack Obama, yaptığı lüks tatil nedeniyle demokratların ve aktivistlerin eleştirilerini üzerine çekti. Obama ailesinin lüks düşkünlüğü, ABD basını tarafından "Obama'nın mütevazı halinden eser kalmadı. Gerçek Obama ortaya çıktı" sözleriyle değerlendirildi.