Hepsi Piri arada

Avrupa Parlamentosu (AP) Raportörü Kati Piri, terör destekçisi Can Dündar ve Selahattin Demirtaş için ortalığı ayağa kaldırdı! Ancak Hollanda polisinin saldırdığı Bakan Kaya için tek bir açıklama yapmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2017 Güncelleme 22 Mart 2017, 01:47
Hepsi Piri arada

İÇİNDEKİLER

Türk düşmanlığına Piri daha katıldı! Avrupa Parlamentosu (AP) Raportörü Kati Piri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Hollanda'da gördüğü faşist muamele karşısında sessiz kaldı. Muhabirimiz, Avrupa ülkelerinin tutumu ile ilgili AP Türkiye Raportörü Piri'den görüş almak için Brüksel'deki ofisini telefonla aradı.

YORUM YAPAMAZMIŞ!
Ancak Hollanda İşçi Partisi üyesi olan Piri'nin ofisinden, "Bu konuyla ilgili Kati Piri hiçbir şekilde yorum yapmayacak. Biz iki ülke arasındaki ilişkilere karışmıyoruz" açıklaması yapıldı. Türk bakanlara yönelik faşist yaklaşımla ilgili yorum yapmayan Piri, daha önce Türkiye'nin bütün içişlerine karışmıştı. Türkiye, 16 Nisan'da halk oylamasına sunulacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne hazırlanırken, Piri 'Hayır' cephesi için çalışmıştı. Bundan önce de terör destekçileri Can Dündar ve Selahattin Demirtaş'a sahip çıkmıştı.

Selva ÜNAL