Pas oyununa devam edeceğiz

Abdullah Avcı, “Bizim şehrimiz kabul etmiyor ama pas oyununu oynatmaya devam edeceğiz. Büyük takımlar bunu oynamak zorunda” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2024 Güncelleme 01 Mayıs 2024, 07:02
Pas oyununa devam edeceğiz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, "Bizim şehrimiz kabul etmiyor ama pas oyununu oynatmaya devam edeceğiz. Büyük takımlar bunu oynamak zorunda" ifadelerini kullandı. Avcı, "Manchester City... Pep... Uzun zamandır seyrediyoruz. Artıları eksileri var. Liverpool'un da ona göre artıları eksileri var. Topun havada dolaştığı, çabuk kayıpların olduğu, geçiş oyunlarının çok olduğu bir süreçten daha dengeli, kontrollü, baskılı bir oyun oynayacaktır Trabzonspor. Ben en çok City'yi seyrediyorum. Leverkusen'i de seyrediyorum. Oyuncular oyunun içinde rotasyon olarak bölgeleri değiştiriyor artık" diye konuştu.

TECRÜBELİ, GENÇ, YATIRIM TRANSFERLERİ OLACAK
Avcı, "Yoğun maçlara hazırlanırken, bir yandan yoğun bir şekilde transfer çalışmaları yapıyoruz. Whatsapp'tan, facetime'dan görüntülü görüşmeler yapıyoruz. Amacımız Trabzonspor'u anlatmak. Avrupa'daki herkes Trabzonspor'u çok iyi biliyor. Hedeflerimizi, organizasyonumuzu anlatıyoruz. Çok net geri bildirimler alıyoruz. Tecrübeli, genç, yatırım transferler olacak" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN