O bayrak yeniden Boğaz’da dalgalanacak

Doğan, “Camianın bir arada olduğu zaman aşamayacağı hiçbir engel yok. Tek bir amacımız var, taraftarımıza şampiyonluk sevincini yaşatmak. Boğaz’a o bayrağı yeniden asmak istiyoruz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2024 Güncelleme 01 Mayıs 2024, 07:02
O bayrak yeniden Boğaz’da dalgalanacak

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, içinde bulduğumuz sezon ve Trabzonspor'un yeni dönem vizyonu, hedeflerini kapsayan bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Doğan, "8. şampiyonluğumuzun yıl dönümü. Önce kendi camiamıza bir mesaj vermek istiyorum. Trabzonspor camiası bir arada olduğu zaman aşamayacağı hiçbir engel yok. Şampiyonluğu gelenek haline getirmek istiyorsak her zaman bir arada olmak zorundayız. Bizim hocamızla bir olduğumuz gibi. Taraftarımızla bir arada olmak zorundayız. Bir arada olarak şampiyonluğu gelenek haline getiririz. Boğaz'da asılan bayrak konusunun sürekli hale gelmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Başkan Doğan, "Ben bu şehrin sokaklarında büyümüş biri olarak, en şerefli görevdeyim. 4 aylık transfer dönemini yürütüyoruz. Hocamızın izleme ekibi, biz de ekonomik tarafı yönlendiriyoruz. Gelecek sezon taraftara tekrar şampiyonluk sevinicini yaşatmak için hazırlanıyoruz. Tek bir amacımız var, taraftarımıza şampiyonluk sevincini yaşatmak. Boğaz'a o bayrağı asmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

EKONOMİK SIKINTI YAŞAMAYIZ
Doğan, "Trabzonspor'un içinde olduğu bir geçiş dönemi yaşıyoruz. 140 milyon Euro'nun 120 milyon Euro'luk kısmı karşılıksız. Çok ciddi 3 proje üzerinde çalışıyoruz. İkisi sona gelmiş durumda. Bir aksilik olmadığı müddetçe Trabzonspor'un ileriki yıllarda ekonomik sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum" dedi.

MENDY İÇİN TEKLİF GELMEDİ
Batista Mendy'nin gelecek sezon için durumuna açıklık getiren Başkan Doğan, "Mendy ile alakalı bize resmi teklif gelmedi. Trabzonspor'un şu an onu satmak gibi bir hedefi yok. Çok ciddi bir ve farklı bir teklif gelmediği sürece satmak gibi bir düşüncemiz yok. Başka oyuncularıma teklifler var" cümlelerine yer verdi.

ONUACHU'YU KİRALIK İSTİYORUZ
Onuachu'nun gelecek sezonda kadroda olup, olmayacağıyla ilgili yönetilen soruya Doğan, "Onanchu'nun kulübüyle görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübünün istediği formül, bonservisle satmak istiyorlar. Tabii çok ciddi bir maliyeti olan bir oyuncu. Trabzonspor'da böyle bir maliyetin altına girmesi söz konusu değil. Kiralık transferi konusunda anlaşabilirsek, tekrar konuyu değerlendireceğiz" cevabını verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN