Saf bir altın gibi

İtalyan teknik adam, Sociedad maçı sonrası Arda hakkında, “Olağanüstü bir kalitesi var. Saf bir yetenek, altın gibi” diye konuştu. Ancelotti, kiralanacağı öne sürülen milli yıldızın gelecek yıl takımda kalacağını da açıkladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2024 Güncelleme 28 Nisan 2024, 06:59
Saf bir altın gibi

İÇİNDEKİLER

Real Madrid forması giyen Arda Güler takımının Real Sociedad ile oynadığı maça ilk 11'de başlamış ve 29'da attığı golle de takımına 3 puanı getiren isim olmuştu. Real Madrid'in İtalyan çalıştırıcısı Carlo Ancelotti de maçın ardından genç yıldızla ilgili, "Arda Güler'in olağanüstü bir kalitesi var. Oynadığı dakikalardan daha fazla gol attı, bu onun sahip olduğu bir yetenek. Saf bir yetenek, altın gibi! Yavaş yavaş başrol olarak sahneye çıkacaktır" ifadelerini kullandı. Deneyimli hoca Arda'nın geleceği ile ile ilgili de "Bizim için çok önemli bir oyuncu. Tabii ki gelecek sezon takımda kalacak." diye konuştu. Arda, etkili performansıyla İspanyol basınının da manşetlerini süsledi. AS, "Güler sınavı geçti" başlığını atarken, Marca da," Kalitesini sergiledi ve Real'i şampiyonluğa hazırladı" ifadelerini kullandı. Sport, "Arda, Anoeta'da böyle istedi" derken Defance Sentral da, "Arda Real'i şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı" başlığını kullandı.

BRAVO KARDEŞİM
Arda Güler'in maç sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşıma Real Madridli ve Fenerbahçeli futbolcular destek verdi. Luka Modric, "Bravo kardeşim" yorumunu yaptı.

MANŞETLERİ SÜSLEDİ
İspanyol basını da 19 yaşındaki milli yıldıza etkili performansı sonrası övgüler yağdırdı. Arda'ya AS ve Marca gazeteleri geniş yer ayırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN