'Ön'lemini 'al!'

Selin Demiratar’ın eşi Mehmet Ali Çebi ile fotoğraf paylaşarak “Kocam” yazan Ayşe Hatun Önal, şimdi de Çebi’nin otelinde pozlarını yayınladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2024 Güncelleme 27 Nisan 2024, 07:00
’Ön’lemini ’al!’

İÇİNDEKİLER

1999'da Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye Güzeli seçilen model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Önal, geçtiğimiz günlerde Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi'yi "Kocam benim... Seni çok seviyorum'' diye paylaşarak herkesi şaşkına çevirmişti. Önal, kısa süre sonra kafalarda soru işareti yaratan bu paylaşımını silmişti.

SAPLANTILI AŞIK!
Bu paylaşımların ardından Ayşe Hatun Önal'ın yakın çevresi, Önal'ın uzun süredir evden çıkmadığını, kimseyle görüşmediğini ve telefonlarını açmadığı dile getirmişti. Mental olarak iyi olmayan Önal'ın, Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi ile fotoğraf paylaşmasının da hala Çebi'ye saplantılı bir şekilde aşık olduğu şeklinde yorumlanmıştı.

ÇEBİ'NİN OTELİNDE...
Ayşe Hatun Önal, çok geçmeden sosyal medyadan bir hamle daha yaptı. Söylemezsen Olmaz'ın iddiasına göre; ünlü manken, Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi'nin Etiler'deki otelinden sosyal medyada bir görüntüsünü yayınladı. Çebi'nin otelinde Spadayken fotoğraflar paylaşan Önal'ın bu tutumunu sürdürmesi de kafalardaki soru işaretlerini giderek artırdı. Özellikle sosyal medyadaki birçok kullanıcı, Demiratar'ın bu durum karşısında bir önlem alması gerektiğinin altını çizdi. Demiratar'ın olaylara rağmen bu kadar soğukkanlı bir şekilde kalması da herkesin dikkatini çekti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN