Osayi Samuel'e 12 milyon Euro

Fenerbahçe’de sezonun en istikrarlı isimlerinden biri olan Bright Osayi-Samuel’le ilgili çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yönetim, Wolves ile resmen masaya otururken, yıldız futbolcunun kariyerini İngiltere’de sürdürmek istediği belirtiliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2024 Güncelleme 26 Nisan 2024, 07:01
Osayi Samuel’e 12 milyon Euro

İÇİNDEKİLER

Sivasspor beraberliği ile şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezonda çok sayıda oyuncusunu yüksek bedellere satabileceği konuşulan Sarı-Lacivertliler'e Bright Osayi Samuel için teklif geldi.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR
Sezonun en istikrarlı isimlerinden biri olan Nijeryalı sağ beke Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'ın talip olduğu öğrenildi. Alınan bilgilere göre; İngiliz ekibi bonuslarla beraber 12 milyon Euro'luk teklif yaptı. Bonusların kolay devreye girebilecek cinsten olduğu ancak yönetimin rakamı daha da yukarıya çekmeyi planladığı belirlendi.

İNGİLTERE'DEN GELMİŞTİ
Kariyerinin Türkiye önceki dönemini İngiltere'de geçiren Osayi Samuel'in Premier Lig'de oynamayı çok istediği ve Wolves'ın teklifine fazlasıyla sıcak baktığı ifade ediliyor. 2020-21 sezonunun devre arasında Championship ekibi QPR'den 500 bin Euro karşılığında transfer edilen 26 yaşındaki futbolcu özellikle Vitor Pereira döneminde sağ kanattan bek pozisyonuna geçtikten sonra takımın değişilmez ismi oldu.

SERBEST KALMADAN SATALIM!
Fenerbahçe yönetimi sözleşmesi 2025 yılında bitecek olan Osayi Samuel'i serbest kalmadan önce iyi bir rakama satmayı düşünüyor. Bu nedenle önümüzdeki günlerde Nijeryalı yıldızla ilgili daha sıcak gelişmeler yaşanabilir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN