İstanbul'da rezidans parasına tropik ada

Üzerinde helikopter pisti, bir villa ve çalışanlar için ev bulunan Avustralya’nın Victor adası, İstanbul’da 3+1 bir rezidans fiyatına yeni sahibini buldu. 53 milyon liraya satılan adada yok yok.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2024 Güncelleme 26 Nisan 2024, 07:01
İstanbul’da rezidans parasına tropik ada

İÇİNDEKİLER

Avustralya'nın kuzeydoğusunda bulunan Victor Adası düzenlenen açık artırmayla yeni sahibini buldu. Üzerinde helikopter pisti bulunan, kendi enerjisini üreten ada, 2.51 milyon Avustralya doları (yaklaşık 53 milyon TL) satış bedeliyle üzerinde özel yerleşim bulunan en uygun fiyatlı adalar arasında yer aldı.

Mercan Denizi'nde bulunan bu tropik adaya ana karadan 20 dakikalık bir tekne veya 10 dakikalık helikopter yolculuğuyla ulaşılabiliyor. Adada yenilenmiş 350 metrekarelik 4 odalı bir villa bulunuyor. Kurulan güneş panelleri sayesinde villa için gerekli olan enerji adada üretiliyor. Adada ana villanın yanında çalışanların kalması için ayrı bir ev de bulunuyor. Su ihtiyacı ise 225 bin litrelik yağmur suyu deposu sayesinde yine ana karaya ihtiyaç olmadan sağlanabiliyor. Düzenlenen açık artırma sonrası adayı Avustralya'nın Queensland Eyaleti'nde yaşayan bir aile satın aldı. İlan sitelerine bakıldığında İstanbul'da pek çok semtte Victor Adası ile aynı fiyata 3+1 rezidans almak mümkün.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN