Estet'isyan'!

Müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın’ı tabancayla katletti. Polise önce "İntihar etti" dedi. Ardından cinayeti kabullendi. Selin’in ailesi isyan etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2024 Güncelleme 26 Nisan 2024, 07:01
Estet’isyan’!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Kartal'da yaşayan evli ve 3 çocuk babası Ömer Öktem (47), rezidansta önceki gün bir süredir birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın'a (39) tabanca ile kurşun yağdırdı. Kanlar içinde kalan kadın, kurtarılamadı. Öktem, daha sonra Yalın'ın eniştesi Mesut Toğay'ı arayarak intihar ettiğini anlattı. Toğay'ın ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Yalın'ın koltukta sırt üstü yatar vaziyette olduğu, başının arka tarafında yoğun kanın bulunduğu, elinde de tabanca olduğu anlaşıldı. Ayrıca başka bir kanepede 8 fişek bulundu.

ALKOL ALMIŞLAR
8 yıldır imam nikahlı olduklarını iddia eden Öktem, Yalın ile alkol aldıklarını daha sonra tartışmaya başladıklarını ifade etti. Tabancayla duvara ateş ettiğini ve daha sonra şarjördeki fişekleri çıkardığını, Yalın'ın tabancayı alarak canına kıydığını iddia etti. Polis merkezine götürülen Öktem, önce yanlışlıkla Yalın'a ateş ettiğini söyledi ardından cinayeti işlediğini itiraf etti. Kadının acılı ailesi, katilin en ağır şekilde cezayı alması gerektiğini söyledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN