Ana yüreği!

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses’in ikizlerinden Ayel, ikinci kez kalbinden operasyon geçirdi. Ameliyat öncesi dua isteyen Şefkatli, “Her şey çok güzel gitti" diyerek herkese teşekkür etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2024 Güncelleme 26 Nisan 2024, 07:01
Ana yüreği!

İÇİNDEKİLER

2021'de nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses, 2024'ün Ocak ayında ikiz bebeklerine kavuşarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı. Fakat doğumdan sonra bebeklerden biri kalbindeki sorun nedeniyle operasyon geçirmişti. Şefkatli, kısa bir süre sonra da konuyla ilgili yaptığı açıklamada hamileliğinin 21'inci haftasından itibaren oğlu Ayel'in ameliyat geçireceğini bildiğini söylemiş ve bir operasyona daha gireceğini belirtmişti. Minik Ayel, dün sabah ikinci ameliyatına girdi.

"GÖZLERİM DOLUYOR"
Eşi İdo ile hastanenin bahçesinde çektiği fotoğrafı yayımlayan Şefkatli, oğlu için sevenlerinden dua istedi. Yasemin Şefkatli, "Ayelikomuz, operasyonda... Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?" ifadelerini kullandı. Oğlu Ayel'in sağlık durumu hakkında bilgi veren sosyetik güzel, bebeğinin operasyonunun başarılı geçtiğini müjdeleyerek şu ifadeleri kullandı: Ayel, sabah operasyona girdi. Yoğun bakımdan çıkması, kendine gelmesi derken anca yazabiliyorum. Mesajlarınızı okudukça gözlerim dolu dolu oluyor. Her şey çok güzel gitti. Artık doktorumuzun kontrolünde daha rahat bir sürece girdik. Her şeye bin şükür..."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN