Hedefteki adam İsmail Kartal!

Tecrübeli hocanın 71’de Dzeko’yu çıkarması, hamlelerinde geç kalması ve 90+12’de Joshua King’i oyuna sokması sosyal medyada çok büyük eleştiri aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2024 Güncelleme 23 Nisan 2024, 07:01
Hedefteki adam İsmail Kartal!

İÇİNDEKİLER

UEFA Konferans Ligi'nde geçtiğimiz perşembe günü çeyrek final rövanşında Olympiakos'a elenen Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal yerden yere vurulmuştu. Yunan ekibi karşısında Fred ile İrfan Can Kahveci'nin oyundan çıkması, Zajc ile Krunic'in ise sahaya girmesi çok eleştirilmişti. Sivas'ta Zajc ile Krunic'e hiç şans vermeyen İsmail Kartal'ın, bu kez sahada adeta yürüyen Szymanski'yi 71 dakika oyunda tutması eleştirildi. Ayrıca 20 golle Süper Lig'in en golcü ismi olan Edin Dzeko'nun da aynı dakikada kenara gelmesi de çok konuşuldu.

Kötü bir ilk 45 dakika geçiren Fenerbahçe'nin, devre arasında değişik yapılmadan sahaya çıkması tepki toplarken, en çok eleştirilen konuların başında çok uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Joshua King'in 90+12'nci dakikada kurtarıcı olarak oyuna girmesi oldu. Sosyal medyada 62 yaşındaki çalıştırıcıya taraftarlar büyük tepki gösterirken, tecrübeli çalıştırıcıya yoğun eleştiriler yapıldı. Fenerbahçe kalan 5 maçta şampiyonluğa ulaşamazsa birçok rekorun kırıldığı sezonu kupasız bitirecek.

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ
Fenerbahçeli Alexander Djiku: "Büyük bir hayal kırıklığı! 2 puan kaybettik. Bu kayıp bizi zirveden uzaklaştırdı. Golü de son dakikada yedik. Çok üzü cü bir sonuç oldu."

ŞEREFİMİZ İÇİN OYNADIK

Sivassporlu İbrahim Akdağ, sosyal medyada yazılanlara cevap vermek için sahaya çıktıklarını söyledi. Akdağ, "Bizi izlemeye gelen insanlar için onurumuz şerefimiz için oynuyoruz. Her maç bizim için aynı. Yok öyle yok böyle. Bu işleri bıraksınlar. Onları kaale alan yok" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN