Evlilik sinyali!

Evlenecekleri konuşulan Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çifti, “Haberler kendi kendine çıkmıyordur” diyerek bu iddiaları doğruladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2024 Güncelleme 20 Nisan 2024, 07:02
Evlilik sinyali!

İÇİNDEKİLER

Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya, önceki gün bir markanın Karaköy'deki lansmanına katıldı. Fotoğraf esnasında Çetinkaya, sevgilisi Şükrü Özyıldız'ın sağına geçince komik anlar yaşandı. Güzel fenomen, "Kadınlarda vardır böyle bir huy... En güzel fotoğraf ne taraftan çıkıyorsa o tarafa geçer. O yüzden bu tarafa geçtim" diyerek güldü. Geçtiğimiz aylarda gittikleri Londra tatilini değerlendiren çift, "Pahalı ama güzel bir tatil geçirdik. Bir de hava çok soğuktu. Londra güzel bir yer... Beraber olmak da çok güzeldi. Keyfimizi yaptık, gezilecek her yeri gezdik" diyerek tatili anlattılar.

"BİRBİRİMİZİ DESTEKLİYORUZ"
İlişkileri hakkındaki soruları geçiştiren çift, evlilik sorularına ise, "O evlilik haberleri kendi kendine çıkmıyordur ya... Her şey yolunda bizde arkadaşlar. Çok da teşekkür ediyoruz sizlere..." diyerek tebessüm ettiler. Genç kızların gözdesi olan Özyıldız muhabirlerin, "Sibil hanım sizi kıskanır mı?" sorusuna "Biz hiç öyle kavgalar etmeyiz. İkimiz de birbirimizi destekliyoruz. Aşağıya çekecek hareketlere mahal vermiyoruz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN