Diyalogla bu işi çözelim

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Seçimin daha erken bir tarihte yapılması gerekiyor. Bu işin diyalogla çözülmesi önemli” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2024 Güncelleme 17 Nisan 2024, 07:01
Diyalogla bu işi çözelim

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özbek, "Türkiye Futbol Federasyonu erken seçim tarihini 18 Temmuz olarak açıkladı. Bu tarih uygun mudur, değil midir bu ayrı bir şey. Dolasıyla seçimin daha erken tarihte yapılması esastır. Fakat bunun diyalogla çözülmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü mühimsediğim, önemsediğim husus, Kulüpler Birliği içindeki bölünmeyi, saflaşmayı engellemek. Çünkü bu konuda imza verenler olacak, imza vermeyenler olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Özbek, "Ayrıca Sayın Büyükekşi konunun ehemiyeti itibariyle görüşüyorum. Hakikaten bu seçimin öne çekilmesi özellikle Haziran ayında yapılmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda da Sayın Büyükekşi ve yönetimini görüşerek ikna etme çabasındayım. Bunları denedikten sonra ne yapacağımızı o zaman düşünmek lazım" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN