Renkli parti

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, oğulları Karan’ın yeni yaşını kutladı. 5 yaşına giren Karan için konsept bir parti düzenleyen çift, yine dikkatleri üzerine çekti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2024 Güncelleme 16 Nisan 2024, 07:00
Renkli parti

İÇİNDEKİLER

aTV'NIN sevilen dizisi Kuruluş Osman'da 'Osman Bey' karakterini canlandıran Burak Özçivit, 2017 yılında meslektaşı Fahriye Evcen ile dünyaevine girmişti. Ünlü çift, 2019 yılında Karan'ı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. 2023 yılında ise Kerem'e kavuşan çiftin ilk göz ağrıları Karan, önceki gün 5 yaşına bastı. Sosyal medyayı aktif kullanan Fahriye Evcen de partiden eğlenceli pozları Instagram sayfasında yayınlamayı ihmal etmedi.

KONSEPT TRANSFORMES
37 yaşındaki Evcen paylaşımına "Aşkım 5 yaşında" notunu düştü. Özçivit de "Karanım 5 yaşında.Nice yaşlara adamım" ifadelerini kullandı. Sosyal medya kullanıcılarından Karan'a beğeni ve yorum yağarken minik Kerem de en az abisi kadar ilgi odağı oldu. Özçicit çifti, oğullarının yeni yaşını adeta bir karnaval havasında kutladı. Transformers karakteriyle süsleyen konsept parti de hatrı sayılır bir para da harcandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN