Ölüm ve doğum

2 yaşındaki Suriyeli Muhammed Hamduni’nin cesedi, dere yatağından çıktı. Oğlunun ölüm haberini alan anne Abir ise erken doğum yaptı. Bebek, kaybettiği yavrusunun adını aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2024 Güncelleme 13 Nisan 2024, 07:01
Ölüm ve doğum

İÇİNDEKİLER

Bursa İnegöl'de Suriye uyruklu Ahmet Arokom (32) ile 8.5 aylık hamile eşi Abir Arokom (30), geçen çarşamba çocukları Muhammed Hamduni (2) ile piknik yapmak için dere kenarına gitti. Anne ve babası yemek hazırlarken Muhammed, ailesinin yanından uzaklaşıp kayboldu. 4 saat çocuğunu arayan çift, Muhammed'e ulaşamayınca arama kurtarma ekipleri haber verdi. Çocuğun cesedi, polis dalgıç ekipleri tarafından piknik yapılan yerin 500 metre uzağındaki dere yatağında bulundu.

Dereye düşüp boğulduktan sonra cesedinin sürüklendiği tahmin edilen Muhammed'in cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Muhammed'in öldüğünü öğrenen ve doğum sancıları tutan anne Abir Arokom, hastanede sezaryenle bir erkek bebek dünyaya getirdi. Çocuğunu kaybeden aile, ardından kavuştukları yeni bebeklerine de Muhammed'in adını verdi. Muhammed, önceki gün ikindi vakti babası Ahmet Arokom'un kucağında Hürriyet Camisi'ne getirildi. Ahmet Arokom'un tabuta sarılıp ağladığı görüldü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN