Fener’de büyük kriz: Üst üste gelen sakatlık haberleri kritik maçlar öncesinde can sıkıyor

Fenerbahçe, Olympiakos deplasmanında Jayden Oosterwolde şokunu yaşarken, ağrıları olan Becao da maçı tamamlayamadı. Cengiz, Batshuayi, Mert Hakan, Djiku ve Batshuayi’nin sıkıntıları var. Gözler kulüp doktoru ve idman metotlarına çevrildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2024 Güncelleme 13 Nisan 2024, 07:01
Fener’de büyük kriz: Üst üste gelen sakatlık haberleri kritik maçlar öncesinde can sıkıyor

İÇİNDEKİLER

UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos'a Pire'de 3-2 yenilmesine rağmen tur umutlarını Kadıköy'e taşıyan Fenerbahçe'de sakatlık krizi yaşanıyor. Son dönemde sürekli kilit oyuncularını sakatlığa kurban veren Sarı-Lacivertliler'de kötü haberlere yenileri ekleniyor.

SON DURUMLARI BELİRSİZ
Olympiakos önünde Jayden Oosterwolde'yi kaybeden Fenerbahçe'de Becao da maçı tamamlayamadı. 90 dakika içinde 2-3 kez tedavi görmek zorunda kalan Osayi Samuel ise maçı zorlukla bitirebildi. Ayrıca Cengiz, Batshuayi, Mert Hakan, Djiku ve Batshuayi'nin de sıkıntıları devam ediyor. Bu futbolcuların Karagümrük maçında forma giyip giyemeyecekleri belirsizliğini koruyor. Süper Lig ve Avrupa'da oynanacak kritik karşılaşmalar öncesinde ortaya çıkan bu tablo herkesin canını sıkıyor. Birçok sakatlığın darbeye bağlı olmaması nedeniyle tüm gözler kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ve idman metotlarına çevrilmiş durumda.

KARTAL "ŞANSSIZLIK" DİYOR
Teknik direktör İsmail Kartal her ne kadar yaşanan sakatlıkları şanssızlığa bağlasa da üst üste benzer nitelikte sorunların ortaya çıkması, "Bu işte bir gariplik var" şeklinde yorumlanıyor. Sarı-Lacivertli yönetimin de yaşanan bu durumdan son derece rahatsız olduğu ve kalan bölümde sakatlıkların en aza indirilmesi için ekstra çaba gösterileceği öğrenildi.

SORUNA ÇARE BULUNAMADI
Fenerbahçe'de üst üste yaşanan sakatlıklar daha önce de TAKVİM'in manşetlerinde yer almıştı. Fenerbahçeli kurmaylar, bu soruna bir türlü çare bulamadılar.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN