Aslan’da Nelsson sıkıntısı

Galatasaray yönetimi, Victor Nelsson’a sözleşme uzatma teklifinde bulundu. Napoli, Dortmund, Atalanta, Arsenal ve Sevilla ile anılan Nelsson’un ise bu gelen teklife soğuk baktığı ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2024 Güncelleme 13 Nisan 2024, 07:01
Aslan’da Nelsson sıkıntısı

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezon için kadro planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray'da gözler Victor Nelsson'un geleceğine çevrildi. Sarı- Kırmızılı yönetim, başta İtalyan ekibi Napoli olmak üzere Avrupa'nın birçok kulübü ile transferde adı anılan Danimarkalı stoper ile yeni sözleşme konusunda bir görüşme gerçekleştirdi. Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaraylı yetkililer, Nelsson'a mevcut kontratını uzatma teklifinde bulundu.

NELSSON'UN GÖZÜ AVRUPA'DA
Ancak; yeni sezonda kendisine gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeyi gündemine alan Victor Nelsson'un bu öneriye soğuk baktığı öğrenildi. Bilindiği üzere Victor Nelsson'un Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma altında 40 maçın 30'unda ilk 11'de görev aldı. 15 milyon Euro değer biçilen Nelsson, bu mücadelelerde takımına 2 gol katkısı sundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN