Emery’nin son gözdesi!

Aston Villa Teknik Direktörü Emery, transfer listesinin başına Ferdi Kadıoğlu’nu yazdı. İngilizler sezon sonu F.Bahçe’nin kapısını çalacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Nisan 2024 Güncelleme 03 Nisan 2024, 07:01
Emery’nin son gözdesi!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu, dev kulüpleri peşinden koşturmaya devam ediyor. 2018 yılında Kanarya'ya imza atan 24 yaşındaki milli yıldız, performansıyla dikkatleri çeken isimlerin başında geliyor. Arsenal'den sonra Aston Villa da Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine katmak için harekete geçti. Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery'nin transfer listesinin başına milli oyuncuyu yazdığı öğrenildi. Fenerbahçe, milli futbolcu için 30 milyon Euro bonservis bekliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, "Ferdi Fenerbahçe'de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Ferdi, 24 yaşında. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Benim tahminim ve düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde" sözlerini sarf etmişti. Ferdi bu sezon 40 maçta 3 gol, 4 asist yaptı.

9 OYUNCU SINIRDA
F.Bahçe'de Adana Demir maçı öncesi 9 futbolcu sarı kart sınırında. Batshuayi, Tadic, Szymanski, Cengiz Ünder, Becao, Mert Müldür, Dzeko, Ferdi ve Oosterwolde sarı kart görürse Karagümrük maçında oynayamayacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM
Süper Lig'de şampiyonluk adayları ndan Fenerbahçe, Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki idmanda oyuncuların morali bir hayli yüksekti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN