Enerjinin fotoğrafı (Kirlian)

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2009 Güncelleme 15 Mayıs 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

1900 (Kirlian) yılından beri birçok araştırmacı, enerji alanını ve enerji alanının insan vücudu üzerindeki etkilerini araştırmaya başlamıştır. Enerji alanının tespitiyle birçok hastalık da teşhis edilmiş, Dr. George De La Warr ve Dr. Ruth Brown, enerjiyle uzaktan teşhis ve tedavinin mümkün olduğu bir sistem geliştirmişlerdir. Yine Semiyon Velantino Kirlian adlı Rus bilimcisi çift, Kirlian fotoğrafıyla canlılardan yayılan enerjiyi (enerji alanı) tespit etmiştir. Yapılan çalışmada kesilen parmağın, yırtılan yaprağın görüntüsünün fotoğraflarda eksiksiz ve yırtıksız haliyle tam olarak görünmesi Yaratıcının yarattığına ve her an O';nun hakimiyetine O'ndan başka kimsenin müdahale edemeyeceğinin bir delilidir.

Bütün bu bilim adamlarının araştırmalarıyla organizmadaki enerji alanımızın yorgunluk, halsizlik, hastalık veya olumsuzluk durumlarında fark edilir bir şekilde değiştiğini göstermişlerdir. İşte bu araştırmaların sonucu da gösteriyor ki, enerji kalkanımızı olumlu düşüncelerimiz, hayallerimiz yani güzel görmek, yoğunlaşmak, solunum gibi yöntemlerle değiştirilebilir, müspet veya menfi olarak yönlendirebiliriz.

Enerji alan insan bedeninin enerji gömleğidir

Krasnodar'daki Rus Bilimler Akademisi'nin araştırma enstitüsü ilim adamlarından Velantino Kirlian ve Semiyon Davidoviç Kirlian çifti, canlı organizmaların etrafında yüksek hızlı bir ışıklanma ile görülen enerji hadisesini resmi yollardan patentleştirmiş ve ilmi ad olarak bu buluşa 'Kirlian şualanması' adını vermişlerdir.
Kirlian şualanmasının sonucunda gözle görülebilen bioplazmanın varlığından da anlaşılmaktadır ki insanın enformasyon mübadelesi yani enerji gömleği, enerji alanı ile olur. Bu, Kirlian tekniğiyle görüntülenmiştir.

Enerji alan okuma
Enerji alanı pek çok teknikle okunabilir. Bir kişinin enerji alanını görebilmek için çok loş bir odaya girilir. Bu oda her türlü dekorasyondan uzak ve tercihen renksiz olmalıdır. Kişi çıplak bir duvara sırtını vermeli, ışık ancak kişinin çizgilerini seçebilecek seviyede olmalıdır. Enerji alanını görebilmek için kişinin birkaç metre uzağında durarak, bakışlarınızı kişinin alnına veya omuzlarıyla boynu hizasında yoğunlaştırın. Görüş alanınızı boşluğa doğru genişletin. (Çok dalgın olduğumuzdaki gibi) Normalde enerji alanı kışın radyatörden yayılan sıcaklık veya yazın çok sıcak günlerde yerden dalgalar gibi çıkan ışıklı bir buğu şeklinde algılanır. Bir şeyler gördüğümüzü düşündüğümüz an kaybolur. Enerji alanı olayı çok hızlı ve gelip geçicidir. Aynı şekilde kendi enerji alanınızı da görebilirsiniz. Yine loş bir odada bir aynanın önünde durun. Derin bir nefes alın. Başınızda ışıklı bir buğunun yayıldığını görürsünüz. İşte bu, enerji alanınızdır. Bunu her zaman uygulayıp görebilirsiniz.

BAKIŞ: Kozmik bilime göre, nazar yani menfi bakıştan korunmamız lazım. Bakış bir enerji olup, müspet olursa müspet, menfi bakılırsa olumsuz durumlarla (baktığımız insanların kayıp dütebilmesi, kırılmalar vb.) her an bizi mağdur edebilir. Güzel gören güzel dütünür, güzel dütünen hayatından lezzet alır, mutlu olur. Mutlu olmak ve mutsuz etmemek için güzel bakmayı prensip kabul etmeliyiz.

Kozmik bilimden sağlık uyarıları

* İki öğün yemek yemek, ruha hafiflik ve sıhhat verir.
* Balıkla yoğurdu birlikte tüketmemeye özen gösterin.
* Kekik, nane, maydanoz, dereotu ve zencefil gibi baharatlarla yemeklerinizi süsleyin.
* Hamamda çok fazla kalmamaya özen gösterin.
* Soğuk suyla yıkanmak vücudunuzdaki bazı noktaları uyarıp, kuvvet verir.

Etkili olduğu alanlar
Bileşiminde kalsiyum, fosfor ve demir bulunduğu gibi C ve B1 vitaminleri bakımından da zengindir. Lif oranı oldukça yüksektir. Mide ve bağırsağa yumuşaklık verir. Besin değerinin kaybolmaması için çiğden yenmesi önerilir. Daha geniş bilgi, Prof. Dr. Ahmet Maranki'nin 'Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler' kitabında mevcuttur.

Kozmik çiğ kabak salatası
Yapılışı: Halka şeklinde incecik doğranan kabakların üstüne tuz, karabiber, sarımsak ve yoğurt ilave edilip, karıştırılır. Servis yapılırken arzuya göre reyhan ve zeytinyağı eklenebilir.

Malzemeler
4 adet taze kabak
1 bağ dereotu
4 diş sarımsak
4 yemek kaşığı yoğurt
1 Yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kuru reyhan