Enerji alanının renkleri

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2009 Güncelleme 13 Mayıs 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Enerji alanı her insanda değişik renkte görülür. Bu da bireyin kişilik yapısı hakkında bize bilgi verebilir. Örneğin; kırmızı renk kızgınlığı yansıtıyor olarak bilinir ama neşeli çocuklar da enerji alanı kırmızı renktedir. Parlak kırmızı, canlı yaşamı temsil eder, koyu kırmızı ise genellikle kızgınlığı temsil eder. Turuncumsu kırmızı cinsel tutkuyu gösterir. Turuncu enerji alanı ise kişideki hırsı gösterir. Sarı enerji alanı zihinsel kaliteyi, yeşil enerji alanı yatıştırıcı ve tedavi edici bir özellikle donatıldığınızı gösterir. Mavi enerji alanı, öğreticidir ve hassas kişiliği işaret eder. Lacivert renk, akıllı olduğunuza işaret eder. Beyaz, dürüst kişilik yapısına işaret eder. Altın rengi, inançlı, Yaratıcıya bağlı bir kişilik yapısına işaret eder. Bu da insanlığa hizmet etmeyi seven bir insan olduğunuzu gösterir. Gümüş rengi, sosyal bir kişilik yapısına sahip olduğunuzu, insanlarla iyi iletişim kurduğunuzu gösterir. Kestane rengi enerji alanı sağlam kişiliği, üstlenilen vazifeyi yerine getirebilme yeteneğini ifade eder. Siyah enerji alanı, hırsa ve ışık eksikliliğine, gizliliğe işarettir. Bu ifadeler kozmik bilim uzmanları ekstrasensler tarafından tespit edilmiş, kirlian tekniğiyle de görüntülenmiş ve doğrulanmıştır.

Bilimin enerji alanına bakışı
Enerji alanının tarihine baktığımızda, insan hayatında enerji olayından ilk bahsedenlerin M.Ö. 500 yılında Pisagor ve arkadaşları olduğunu görürüz. İnsan organizmasındaki enerjinin, bedende iyileştirici etkisi olduğuna ilk onlar dikkat çekmişlerdir. XII. yüzyılda ise Boirac ve Liebeault adlı araştırmacılar, yine başka insanlarla uzaktan iletişim kurmayı sağlayan bir enerjinin varlığını keşfetmişlerdir. Batıda enerji hakkındaki ilmi araştırmacılar daha da ileri gitmiş, enerjinin alanını incelemiş, zaman geçtikçe ruhsal hastalıklar başta olmak üzere bir çok hastalığın tedavisinin yapıldığını görmüşlerdir. Böylece insan vücudunda enerji alanının tesiri kanıtlanmıştır.1911 yılında Dr. William Kilner, insan enerji alanını renk filtresi ve ekranlar yardımıyla incele miştir. Kilner, incelediği hastalarının vücutlarını çevreleyen bir ışık buğusu görmüş, bunun yoğunluğunun kişilerin cinsiyetine, zeka yapısına ve insan sağlığına göre değişiklik gösterdiğini ispat etmiştir. Bazı hastalıkların enerji alanı üzerine etkisinden dolayı, enerji alanının genel görünümüne, rengine dokusuna ve hacmine göre teşhis sistemi geliştirilmiş; sara tümör ve histeri gibi psikolojik hastalıkları da böylelikle teşhis etmiştir.

Maranki diyor ki! İkra: Oku
İnsanlar bitkileri, meyve ve sebzeleri tüketerek hayatlarını sürdürebilecek enerjiyi elde ederler. Bu nimetlerin insan için özel olarak tasarlandığı görülmektedir. Çevremize, yediklerimize bakarak düşünelim! Bütün bu nimetler acaba kendiliğinden mi insanların hizmetine girmiştir? Düşünen akıl sahipleri için bunda nice ibretler saklı değil mi?

Kozmik sarmsak çorbas
Yapılışı: 5 baş sarımsak incecik doğranarak zeytinyağında sotelenir. İlave edilen un pembeleşinceye kadar kavrulur ve suyu eklenir. Su kaynama noktasına geldiği zaman bulgur ve baharatlar konulup, servise sunulur.

Sevgi hayattır
İlahi hükümler ve bütün kutsi kitaplar insanlara sevmeyi emretmektedir. Kozmik bilime göre enerji mutlaka terazilenmeli yani dengeli olmalıdır. Hükümdeki 'Ne az, ne çok, ne sıcak, ne soğuk; itidalli olunuz. Orta yoldan gidiniz' şeklinde, herkese karşı itidalli olmalıdır. Sevgi yüksek titreşimli enerjidir. Sevgiyle bakan insanın gözleri ışık saçar. İşte bu yüksek titreşimli enerjiler, enerji kalkanımızı güçlendirir, yani pozitifleştirir. Bu pozitiflik insan hücrelerinin enerjilerini arttırarak huzurlu bir hayata sevk eder. Negatiflikte ise sevgisizliğe yönlendiren insanların bedenleri toksin salgılar. Bu da hücrelerin kendilerini yenilemesini önleyerek hücre yaşlanmalarına, hatta ölümlerine kadar vararak erken yaşlanmamıza sebep olurlar. İlaç ve kozmetiklerle ışıklanmak 'iyileşmek' yerine, hayatı ve yaşamı kozmik bilinçle kucaklamak daha az masraflı, risksiz ve başarı oranı yüksek değil mi?