Yarım paket vanilyalı puding
1,5 su bardağı karadut suyu
2 paket hazır hoşmerim
1 paket kaymak
4-5 çorba kaşığı dövülmüş ceviz
8 adet dövülmüş pötibör bisküvi
6 parça yarım ceviz
1 çorba kaşığı kıyılmış antepfıstığı
Kupta Hoşmerim Yapılışı
Pudingi bir tencereye alıp üzerine karadut suyunu ilave edin. Sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Soğuması için kenara alın. Ceviz ve pötibör bisküviyi karıştırın. Kupların en altına birer çorba kaşığı hoşmerim koyun. Ceviz ve pötibör bisküvi karışımını üzerine yerleştirin. Daha sonra sırasıyla kaymak, cevizli karışım ve puding dökün. Ceviz, kıyılmış antepfıstığı ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.