Mantarlı Ve Tavuklu Sandviç Tarifi

Giriş Tarihi 16 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 16 Haziran 2016, 13:11
Mantarlı Ve Tavuklu Sandviç Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler
4 adet orta boy sandviç ekmeği
150 gram kuşbaşı tavuk eti
8 adet mantar
2 dal dereotu
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 adet közlenmiş biber
1 çorba kaşığı hardal
4 adet kıvırcık marul yaprağı
8 adet biberli zeytin
Tuz
karabiber
pulbiber
kekik

Mantarlı Ve Tavuklu Sandviç Yapılışı
Sıvıyağı bir tavaya alıp üzerine tavuğu ilave edin. Suyunu salıp çekinceye kadar kavurup, doğranmış mantarı katın ve birlikte soteleyin. Tuz, karabiber, pulbiber ve kekik ekleyip ocaktan alın. İçine iri parçalara bölünmüş dereotunu katın. Fazla suyunu süzün. Közlenmiş biberi uzunlamasına ince şeritler halinde kesin. Sandviç ekmeklerini tamamen ayırmadan, enlemesine ikiye bölün. Her iki yüzüne de hardal sürün. İçlerine birer adet kıvırcık marul yaprağı yerleştirin. Üzerine kırmızı biber koyun. Tavuklu karışımı ekmeklere paylaştırın. Dilimlenmiş biberli zeytin ilave edin.