Somonlu Baget Dilimleri

Giriş Tarihi 02 Ocak 2013, 00:00 Güncelleme 02 Ocak 2013, 16:27

İÇİNDEKİLER

MALZEMELER:

Kepekli baget ekmek
1 paket somon füme
1 paket labne peyniri
1 demet dereotu
2 çorba kaşığı kapari
Dilimlenmiş limon kabuğu

YAPILIŞI:

Baget ekmeğin uç kısımlarını kesip çıkarın ve kalanını verev dilimleyin. Derince bir kapta labne peyniri, kapari ve ince kıyılmış dereotunu karıştırın. Bu karışımı ekmeklerin üzerine sürün. Somon dilimlerini ikiye bölün ve ekmeğin üzerine tam oturabilmesi için hafifçe kıvırarak yerleştirin. Somonların üzerine fındık büyüklüğünde labne peyniri koyun. Üzerine birkaç kapari koyun ve ince dilimlenmiş limon kabuğu ile süsleyin. Soğuk servis yapın.