Fesleğenli Bezelyeli Misket Köfte

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2013, 00:00 Güncelleme 10 Temmuz 2013, 13:29

İÇİNDEKİLER

Malzemeler

1 paket Misket Köfte
200 ml Krema
1 çorba kaşığı Tereyağı
1 diş sarımsak, ezilmiş
250 g bezelye
Yarım su bardağı doğranmış fesleğen

Yapılışı

Derin bir tencereye tereyağını, sarımsağı koyun ve kısık ateşte eritin. Köfteleri içine atın ve ocağın ısısını arttırın, tencereyi sallayarak 5-6 dakika köfteleri pişirin. Bezelyeyi ve 1 su bardağı suyu ilave ederek 5 dakika birlikte pişirin. Kremayı ve fesleğenleri ilave edip 2-3 dakika sonra altını kapatın ve servis edin.