SELÇUK YULA

SELÇUK YULA

Tarihi 18 Kasım 2012

Bu şartlarda 1 puan çok iyi

26. dakikaya kadar süt liman olan maç, Fırat Aydınus'un gerçekten ilginç kararlarıyla çorbaya döndü. Kırmızı kart için ne diyeceğiz... Caner, başını iki eliyle tutarken belki de acıyla söylediği bir söz yüzünden çok haksız cezalandırıldı. Hakeme bir şey demesi mümkün değil, çünkü top Meireles'teydi ve oyun devam ediyordu.
Penaltının haksız olduğunu, Tello'nun Hasan Ali'nin ayağına taktığı çelmeyle düştüğünü söyleyebilirim. Maça hakem Fırat Aydınus damga vurdu.

SKORU HAKEM BELİRLEDİ!
G.Saray'ın 3 puan kaybetmesinden sonra zirveye yakın olan her iki takım da galibiyeti çok istediler ama birbirlerinden de çok çekindiler. Bu temkinli oyun her iki kalecinin de eline doğru dürüst top değmeden devam etti gitti.
Belki serbest vuruştan atılacak 1 gol maçın skorunu belirleyecekti. Ama, belirleyen hakem oldu. Takımlar, hemen hemen ideal 11'leriyle sahadaydı.
Kırmızı karttan sonra Cristian'la Sow kanatlara geçip orta sahayı 5'lediler. Kuyt ileride yalnız kaldı. Haliyle 0-0'a razı bir görüntü çizildi. Ama, son dakikada yenilen penaltıyla ikinci devre mecburen riskler de alındı ve E.Şehirspor'un özellikle Tello ile girdiği net pozisyonları izlemeye başladık.

TEBRİK ETMEK GEREK...
2. yarı risk alan F.Bahçe, Kuyt-Sow ikilisiyle golü bulup hem 1 puan aldı hem Marsilya maçı öncesi morallendi.
Bu koşullarda tebrik etmek gerek.

* * *
MAÇIN EN İYİSİ
1 kişi eksik olmasına karşın sahadaki bütün F.Bahçeliler ellerinden geleni yaptı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ
Maçın hakemi Fırat Aydınus, verdiği tartışmalı kararlarlar geceye damga vurdu.