Ulaş ÖZDEMİR

ULAŞ ÖZDEMİR

ulasugras@gmail.com
Tarihi 7 Kasım 2014

Gurur ve maya

TRABZONSPOR, 'hoca' tartışmaları arasında çıktı Avrupa'daki maçına. Geldiği günden bu yana hem uygulamaları hem de oyun mantalitesi anlamında tartışılan hocanın, tribüne gönderilmesi dışında önemli diyebileceğimiz bir durum yaşanmadı ilk yarıda.
Zayıf Lokeren karşısında hiçbir varlık gösteremedi Trabzonspor.
Sadece orta saha geçen maçlara göre biraz daha iyiydi. Bunun dışında defans hattının yaptığı 3 kritik hatadan biri gol oldu.
İkinci yarıda da durum aynıydı.
İyi diyebileceğimiz atak organizasyonu göremedik.
Bunda kadronun yanlış kurulması en büyük etkendi.
Medjani'nin ön liberoda ısrarla oynatılma aşkı, Fatih Atik'in sahada tutulma inadı Trabzonspor'un ileri çıkamamasında en büyük etkendi.
Topu ileride tutacak ve taşıyacak Sefa ile Cardozo yedekti. Gerçi Cardozo geldiği takımda da yedekti ama neyse...
Trabzonspor, Lokoren karşısında maçın şekillendirdiği oyuna büründü. Oyunu forse edemedi.
Kendisi oyunun şekillendiği şartlara göre futbol oynadı. Haliyle futbolcular özgüvenini kaybederek sürekli hata yaptı, organize olamadı. Trabzonspor, Avrupa'da da bilindik hastalıklarını tekrarlasa da 'beraberlik' takımı yolunda ilerlese de gururumuz olmayı sürdürüyor. "Teşekkürler Kuzeyin Çocukları" diyeyim ve son olarak şunu söyleyeyim. Vahid Hoca mayası Trabzonspor'da tutmadı.
Boşuna ısrara gerek yok. Kardeşçe ayrılalım. Diğer türlü hem hoca kendi kariyerini bitirecek hem de Trabzonspor'un 80 milyonluk takımı yok olacak!

MAÇIN EN iYiSi BOSiNGWA
Çok çalıştı. Sahanın en iyilerindendi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ MEDJANi
Topla buluşmadı bile diyebiliriz. Döküldü.