Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 27 Haziran 2017

Mutluluğa tek engel!

Selda hanım 65 yaşında emekli öğretmenim. Eşimin de emekli, ikimiz maaşlarımızla geçinip gidiyoruz. Küçük de olsa evimiz var. Devletin pek çok imkandan yararlanıyoruz. Ama devletimizin yapacağı tek şey kaldı; banka kredi faizlerini düşürmek! Bu kadar sorunu, vatandaş lehine çözen büyüklerimiz nasıl olur da bunlara karşı güçsüz kalır anlamıyorum? Oğlumun adına 20 bin TL kredi çektim ama faizler o kadar yüksek ki!
Tek hayalimiz budur.Rumuz; Öğretmen

S.U. CEVAP ; Hayalinizin senaryosunu da izninizle ben yazayım; Recep Tayyip Erdoğan Başkanımız, banka temsilcilerini çağırmış diyor ki; "Tez vakitte o ölümcül kredi faizlerini düşürüyorsunuz! Biraz daha direnirseniz, vatandaşın borcunu öder hesaplarını kapatır, bankalarınızla ilişkilerini keserim. Gerisini siz düşünün gayrı. Küresel krizde, Avrupa'nın en köklü bankaları bile iflas ederken siz yılı karla kapattınız.
Kimin sırtından? Halkımın!
Ama artık buna müsaade etmiyorum beyler!"

SONUNDA AŞIK OLDUM
Selda abla aşka inanmayan bir kızdım. Arkadaşlar her gün birini tanıştırırdı ama hiç birini içim almazdı. "Kimse bana dokunamaz" derdim. Sonunda bir gün oturduğumuz restorana biri geldi. Dört kızdık, selam verip başka yere geçti.
Sonradan arkadaşa demiş ki, 'adınıza leke gelmesin' diye yaptım. Bunu duyunca o an beynimde şimşekler çaktı; aşık oldum kendisine. Şimdi beni fark etmesini bekliyorum. Sizce beni sever mi?
Rumuz; Leyla

S.U. CEVAP; Mailini özellikle "Param var, yakışıklıyım, beni beğenmeyen kız geri zekalıdır" diye düşünen erkeklerin dikkatlerine sunuyorum. Kız kısmının kafası hangi yönde çalışıyor öğrensinler. Yani aşık olmanın temelinde ruhun güzelliği yatar. Tabii bu aklı başında kızlar için geçerlidir.