Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 11 Haziran 2017

Teyzemin aşkıydı...

Selda abla hayatımın tek erkeği diyebileceğim birine 14 yıldır aşığım. Ben 13 yaşındayken kendisi teyzemin platonik aşkıydı. Küçük bir semtte oturuyorduk ve ailemiz tutucu. Bu yüzden gizli gizli buluşurlardı. Teyzemin cep telefonuna gelen mesajlarını filan silerdim, araları açılsın diye. Sonra teyzem başka biri ile evlendi, Mersin'e yerleşti. Büyük aşkım bana kaldı diye sevinirken baktım o da üst üste 2 kez evlendi. Ama şimdi bekar. Beni sevmesi için ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım? Hava meydanında çalışıyor. Yani iş yeri uzak, gitmem mümkün değil. Rumuz; G.B.

S.U. CEVAP; Yolunu kes ve açık açık konuş. Hiçbir erkek kendisini 14 yıl boyunca seven bir kıza duyarsız kalamaz. Ama elini çabuk tutmalısın, anladığım kadarıyla bu genç adamı yalnız bırakmaya gelmiyor, her an nikah masasına oturabilir. Sana iyi şanslar diliyorum.

BASKICI MIYIM?
Selda hanım eşimle 19 yıllık evliyiz. 18 yaşında oğlumuz var. Eşime karşı en ufak otoritem olmadı. Çevreme duyarlıyım. Ama iş oğluma gelince karakterim değişiyor. Arkadaş seçiminden derslerine, yemesine içmesine hatta yatma saatine bile ben karar veriyorum. Yapmayayım diyorum ama elimde değil. Çocuk da isyan ediyor. 'Psikoloğa git' demeyin, gitmem. Sizin gibi insanlardan fikir almak daha doğru bence. Ne dersiniz? Rumuz; Erol K.

S.U. CEVAP; Ailenizin en tonton, en ılımlı ve ufku geniş bir büyüğüne danışın derim. Sizi daha yakından tanıdığı için vereceği öğütler de kesin işe yarayacaktır. Diğer yanda hissettiğiniz endişe konusunda haksız sayılmazsınız. Malum dünya artık tekin bir yer değil.