Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 28 Kasım 2015

Eski kocaların hataları

Selda abla eşimle 15 yıl evli kaldık, bir celsede de boşandık. Davayı o açmıştı. Üç yıl önce de vefat etti. Geçenlerde eski evrakları karıştırırken boşanma dilekçesine ilk kez baktım. Kocam demiş ki; "Eşin iffetsiz davranışları, evi ve çocuğuyla ilgilenmemesi..." Çılgına döndüm, o günden beri mezarına gitmiyorum. Keşke beni tanısanız, değil evliliğimde ondan sonra da hayatıma erkek sokmadım. Neden aklıma geldi derseniz, Çağla Şikel'lin boşanma ile ilgili haberini okudum az önce... Rumuz; Vefasızlar

S.U. CEVAP; Emre Altuğ'u tenzih ederim ama maalesef böyle adamlar da var şu dünyada. Her şeyden önce çocuğunun annesine böyle bir iftira nasıl atılır, anlamak mümkün değil.

ÇABUK BOŞANMAK İÇİN

Bazen tek celsede boşanabilmek için, dilekçeye böyle sert ifadeler ve gerçek olmayan nedenler eklenebiliyor. Bu arada mezarına gitmeyin tamam da ama duanızı esirgemeyin. En azından geçmişteki güzel günlerin hatırına...

GÖZÜM AYDIN ALDATILDIM!
Eşim 15 günde bir yıkanırdı, şimdi sizin tabirinizle 'su çulluğuna' döndü. Her sabah yolumuzun üstünde bir tuhafiyeciye var oraya uğruyormuş, kızı görmek için. Kocama sordum, 'göz banyosu yapıyorum' dedi utanmaz. Ben kendisine ne yapayım? Bizden bıktınız ama iki laf edin şu adamlara.
Rumuz; Neda

S.U. CEVAP
; Sizden değil, o gözü dönmüş kocalarınızdan bıktım. 'Napıyosunuz oğlum siz?' Madem gözünüz dışarıda kaldıydı, ne demeye evlenip milletin başını yakıyorsunuz? Sevgili Neda, söylenecek o kadar çok şey var ki ama terbiyem müsait değil. Sen en iyisi şu kocanla beni bir konuştur. Bakalım derdi neymiş?