Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 26 Kasım 2015

Kızgınız çok kızgınız!

Engelli çocuğun üç kuruş parasını çalmış ahlaksızın biri. Polise diyor ki, "Ben de engelliyim!" Halbuki domuz gibi sağlam. Dua etsin, karakol eski karakol değil. Yoksa polis derdi ki, 'Engelli değilsin ama birazdan olacaksın!' Selda hanım benim yavrum da engelli. Bu yüzden iki kat sinirlendim. Kadın halimle etmediğim küfür kalmadı inanın. Madem karakollarımızda dayak yasaklandı o zaman böylelerini bize verecekler, küçücük çocuğu üzmek ne demekmiş göstereceğiz. Rumuz; Anne

S.U. CEVAP; Siz sakin olun sevgili okurum, suçlunun cezasını nasıl olsa mahkemeler verir. Hepimiz fazlaca kızıyoruz bu duruma ancak, yapabileceklerimiz malesef sınırlı.

İYİ HAL KANDIRMACASI...
Şimdi yeni avının peşindedir. Ve için için sırıtıyordur; "Gözlerimi belertip hakime şöyle bir baktım, salaklar inanıp serbest bıraktılar heh heh..." Benim de kanıma en çok bu dokunuyor.

İHANET SAYILIR MI?
Selda abla çocuk yaşta evlendim, bir çocuğumuz oldu. Kocam bu güne dek doğru dürüst çalışmadı. Bize annem baktı. Zaten kocam iç güvey geldi. Son bir yıldır arada bir uğruyor, o da para istemeye. Bu arada annem kanser oldu, hastanede refakatçi kalırken bir doktora aşık oldum. Aramızda bir şey geçmedi. Boşan hemen evlenelim diyor. Ama içim içimi yiyor, kendimi kötü ve lekelenmiş hissediyorum. Rumuz; Teselli

S.U. CEVAP;
Ahlakçı kimliğim 'nikah altında olmaz' diyor ama kadın kalbim, "Madem koca eve barka uğramıyor, kağıt üstünde bir imzanın ne hükmü olabilir ki" diye fısıldıyor. Ama siz ilkini dinleyin. Çocuğunuz var çünkü.