Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 5 Ekim 2015

Delirmek üzereyim!

Abla aslında çok çalışkan biriyim. Ama bir süredir önüme iş koymuyorlar. Kimse yüzüme bakmıyor. Müdür ve patronlara ulaşmaya çalıştım, "Şefinle hallet" dediler. Şef bu sefer bana iyice taktı. Belli ki kendiliğimden ayrılmamı istiyor. Rumuz; Harley

S.U. CEVAP; Profesyonel hayatta biz buna mobbing diyoruz. 'Elemanın, görevini kendi arzusuyla terk etmesi için uygulanan soğuk harp metotları!' Onurunla oynuyorlar ki, dayanamayıp "Alın işinizi başınıza çalın" diyesin. Sonra da arkandan konuşsunlar; "Zaten kaprislinin tekiydi, görev ağır geldi kaçtı!" En kötüsü de bir yerini yırtsan kimseye anlatamazsın.

PEKİ SEBEP?
Acaba çok çalıştığın için, diğerlerine 'kötü örnek' mi oldun? Genelde karşımıza çıkan bir durumdur; sen dosyalara gömülüp debelenirken, çevrendeki bazı kifayetsizler 'ayak kaydırma' konusunda ihtisas yaparlar. Ve ne yazık ki onlar kazanır. Bu işsizlikte zor bir karar.
Onursuzca gelecek ama 'İşini bırakma' derim. Genç olaydım böyle düşünür müydüm bilmem.

EŞİMİ İKNA EDİN!
Selda abla eşimi ikna eder misiniz? Sesim çok güzel ve televizyondaki ses yarışmalarına katılmak istiyorum. Annem önceleri destek veriyordu ama Mutlu olayından sonra çok korkuyor. Kendime güveniyorum. Sesim Mutlu'nunkinden daha güzel. Kesin birinci olurum. Rumuz; Seda

S.U. CEVAP; Eşinizi değil ama sizi ikna edebilirim. En başta, İstanbul'da yaşamamanız dezavantaj gibi görünüyor. Evli olmanız da öyle. Diyelim ki katıldınız ve kazandınız. Sanıyor musunuz ki hayatınız değişecek ve bir günde ünlü olup, kasetler çıkaracaksınız! Ama eşinizin ve ailenizin izni olursa, şansınızı bir deneyin isterseniz. Belli mi olur, belki de geleceğin Diva'sı sizin evde yaşıyor!