Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 3 Temmuz 2015

Evlilik düşmanı erkekler!

Ablacığım evlenmek istiyorum ama talibim yok. İki erkekle görüşmelerim oldu, nikah deyince kaçtılar. Kızlarla konuşuyoruz, onların derdi de aynı. Sanırım adamlar artık evliliğe düşman olmuşlar. Rumuz; E.K.K.G.

S.U. CEVAP; Her insan dönüşüm içinde. Eskiden zengin adamlar evlilikten kaçınırdı, şimdi orta gelirliler de yuva kurmaya yanaşmıyor. Kendilerini 'evlenecek kız kalmadı' diye savunsalar da, altında yatan başka nedenler var. Öncelikle çoğu sorumluluk almak istemiyor. Bir de rahatlarına düştüler. Ayrıca kira vermiyor, olan parasını da kendilerine harcıyorlar.

ANNELER CAN SİMİDİ
Bu arada anneler nasıl olsa çamaşırını yıkıyor, önüne bir kap yemek koyuyor. Kadın neyine gerek ki? Gönül eğlendirmek içinse dışarıda kız kaynıyor. Ancak karşısına aklını başından alacak biri çıkacak da evliliği düşünecek! Üzgünüm ama genel durum budur sevgili okurum.

ALYANSIN CAZİBESİ!
Selda abla kocamın iki ilişkisi oldu, ikisi de gencecik kızlardı. Bizim buralar sosyetik filan değil ama evli erkek peşinde o kadar çok kadın-kız var ki. Bir sürü bekar dururken, neden bizim kocalara kafayı taktı bunlar anlamış değilim? Rumuz; Karagüller

S.U. CEVAP; Galiba evli erkek biraz zararsız oluyor. Sevgilinin özgürlüğüne 'karışamıyor' mesela. Daha fazla kıymet biliyor diye biliniyor ama bilinmeyen; ilişkinin birinci ayından itibaren adamın evde karısına davrandığı gibi davranmaya başladığı...