Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 1 Temmuz 2015

Şimdi de beğenmiyor

Cevabınızı eşimle birlikte okuyacağız. Kendisinden şikayetçiyim. Evlenmeden önce diz üstü etekle dolaşan biriydim. Beni bu halimle beğenmişti. Nikahı kıyar kıymaz eteklerim topuğuma indi. Yaz sıcağında arabada giderken kazağını dizlerime örtüyor, yüksek araçtan görebilirlermiş! Neticede onun istediği gibi giyiniyorum ama şimdi de yüzüme bakmıyor. Hatta önümde şortlu kızlara iç geçiriyor. Bıraksam peşlerinden gidecek. Güler- Sezgin

S.U. CEVAP;
Türk erkeğinin tarifini yapmışsın. Çoğu, "Hele bir evleneyim nasıl olsa değiştiririm" diye düşünüyor. Bizler de aşk ve sonrasında dirlik düzenlik uğruna bambaşka tipler olur çıkıyoruz. Belki de doğrusunu yapıyoruz. Ama ikisinin arasını bulmalısınız.

ÖNEMLİ OLAN NEDİR?
Bunun bir ölçüsü de şudur; Sokakta bir kıza hem erkekler hem kendi cinsi bakıyorsa, ortada kaliteli bir görüntü var demektir. Ama o kız sadece erkeklerin dikkatini çekiyorsa, iş biraz frapanlığa varmıştır, ki kocaların esas karşı çıktığı budur.

GÜNAHA MI GİRİYORUM?
Selda hanım oğlum karısıyla mutlu değil. Ortada çocuk olmasa bu güne kadar çoktan boşanmışlardı. Kiracımızın kızıyla aralarını yapıyorum gizli gizli. Kız her şeye razı. Rumuz; Güneş

S.U. CEVAP; Yeni aday bulmadan önce yapacağınız şey, gelininizle oğlunuzun aralarındaki sorunu halletmeye çalışmak olmalıydı. Bunu torununuzun mutluluğu için yapmalısınız. Kiracı kıza da teessüflerimi bildiririm.