Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 30 Haziran 2015

Beni denemiş!

Selda abla, kız arkadaşım beni terk etti. Ben de o sinirle arkasından etmediğim hakaret bırakmadım. Çünkü aptalım. İlişkimiz iyiydi aslında, kıskançlık yüzünden kavga ettik, o da çekti gitti. Hemen sırlarını ortaya döktüm. En özel anlarımızı bile. Şimdi diyor ki, "Ben seni denedim, gerçek karakterini anladım!" Ben de seni denedim dedim ama inanmıyor. Çenem tutulsaydı keşke. Rumuz; Pişman boy

S.U. CEVAP; Gerçekten tutulsa o çeneleriniz. Her vedanın ardından ne var ne yok konuşuyorsunuz. Bir de ortada hakaret var. Oysa hepiniz biliyorsunuz delikanlılığın birinci kuralı susmak. Bu durumda bir yudum su içmen gerekiyor.

HAVA ATMAK
Yeri gelmişken, kızın arkasından konuşmamak kadar önemli bir konu daha var. İlk tanışmada oturup mazide hangi kadınlara flört ettiğini anlatmayacaksın. Şahsen ben eşimle bu yüzden evlenmiştim. Bir sürü medyatik aşkı olmasına rağmen hiç biri hakkında tek laf etmemişti rahmetli.

AÇI VAR, TOKU VAR!
Selda abla şu anda televizyonda yemek tarifi yapılıyor. Kavurmalı bilmem ne kebabı. Abla hem orucuz hem yoksul. Hadi diyelim nefsimize hakim olduk iftarı bekledik. Peki o koca tencere kavurmayı nereden bulacağız? Söyle şunlara göstermesinler abla. İlhan K.

S.U. CEVAP; Ne kadar haklısın. Ama yemek yapmayı bilmeyenleri de düşünmelisin. Ayrıca televizyon kanalları değişik programlardan para kazınırlar. Orucunu Allah kabul etsin, ekrana bakmamaya çalış.