Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 24 Mayıs 2015

Karım doyumsuz

Selda hanım 8 yıllık evliyim, iki evladım var.
Karımdan yana dertliyim.
Bu güne kadar her şeyi önüne serdim ama gözünü bir türlü doyuramadım.
Baba evinde görmediğini gördü. Neye sahip olsa, bir fazlasını istiyor. Evi üstüme yap dedi yaptım, yeni eşya dedi aldım, mücevherin haddi hesabı yok. Şimdi sıra estetik ameliyatta burnunu yaptıracakmış. Biliyorum bu da son olmayacak. Çocuklar olmasa bir gün durmam bu evde. Sabrım bitmek üzere. Rumuz; Erol K.

S.U. CEVAP;
Aslında eşinizin mal mülk arzusu günümüzde normal sayılıyor. Biraz gelecek kaygısı galiba.

İLGİSİZ MİSİNİZ?
Ama 'tatminsiz' dediğiniz halleri acaba sizin ilgisizliğinizden kaynaklanıyor olabilir mi? Belki de tüm bunların nedeni evlilikte bulamadığı manevi güzelliklerdir. Çünkü ruhen doymuş ve kocası tarafından beğenildiğinden emin bir kadının kafayı estetiğe takacağına inanmıyorum.
Eşinize çokça sevgi ve ilgi gösterin. Bir süre flört dönemlerinizdeki gibi davranın, bakalım ne olacak.

BENİ KIZLAR DELİRTTİ
Üniversite
ikinci sınıfta okuyorum.
Okulda bir kızla tanıştım ve arkadaş olduk. O kadar güzel ki, 'Bu benim nereme bakıyor' derken baktım aşık olmuşum bile. O da ilgisiz değil. Sonra dayanamadım hislerimi anlattım. Ve hiç beklemediğim bir cevap aldım; "Aa ben seni kardeşim gibi görüyorum!" Selda abla şimdi söyle, kardeşler iki hafta el ele dolaşır mı? Rumuz; Deliryum

S.U. CEVAP; Dolaşırlar evlatçığım. Çünkü o esnada ince ince düşünürler, "Bu çocuktan elektrik alıyor muyum, tenim uyuşuyor mu, flört edebilir miyim, hatta ileride kendime koca yapabilir miyim?"
Bakarlar ki sende bu yönde ışık yok, anında kardeş oluverirler. Üzgünüm ama daha onlarcasını yaşayacaksın.