Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 22 Mayıs 2015

Bir mektuba cevap

Dün 'Çiftler arasındaki tahsil farkı sorun yaratmaz' dediniz. Ben böyle bir evlilik yaptım. Çalıştığım atölyede patronumla evlendim. 15 yaşında gecekondu kızı, o da 35 yaşında iş adamıydı. İlk günden beri beni komplekse soktu. "Gazete oku, haber dinle, benim yanıma ancak öyle yakışırsın" dedi. Sonra kızımız oldu ve benim hayatım evde, onunki dışarıda sürdü gitti. Şimdi keşke kendi çevremden biriyle evlenseydim diyorum. Rumuz; Asiye

S.U. CEVAP; Öncelikle sizin durumunuz farklı. Eşiniz belli ki genç bir bedenin cazibesine kapılmış ve sadece çocuk sahibi olmak için evlenmiş tipik erkek modeli.

O KOMPLEKSE GİRMİŞ
Yaş farkından dolayı komplekse kapılan da bizzat kendisi. İlginizi çekmek ve onu terk etmenizi engellemek istemiş. Son derece acımasız bir taktik ama maalesef böyle erkekler var. Dünkü okuruma gelince; onlar aynı caddede büyümüş, yaşam biçimleri birbirine uyan iki ailenin çocukları. Sorun sadece aynı düzeyde tahsil yapamamaları. Bunun üstesinden gelinebilir.

BAŞIM DERTTE!
Ablam güzel ablam. Benim derdim kızlar. Okulda kime selam versem üstüme kalıyor. Bir ona koş bir buna koş helak oluyorum. Ne ders çalışabiliyorum, ne de böyle giderse bir baltaya sap olacağım!
Kızların hepsi hafiye gibi, kiminle buluşsam diğeri hemen buluyor yerimizi. Sonra işin yoksa telefonlarına kontur al, hamburger ısmarla. Affedilmenin daha ucuz yolu yok mu? Rumuz; Haylaz

S.U. CEVAP; Biraz atıyorsun ama beni şaşırtan, kızları aldatırken hemcinsleri olarak benden yardım istemen! Ne dememi bekliyorsun? Tatlı dilini kullan, çayırlardan çiçek topla sıralarına bırak mı diyeyim? Şimdilik idare eder ama ileride boş kafalı bir adam olup çıkarsan hiçbir kadın suratına bakmaz, bilesin.