Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 18 Mart 2017

Fener’in iflası!

Hafta sonu geldiğinde Fenerbahçe ile oynayacak rakipler, "İyi ki bu hafta Fener ile oynuyoruz" diyorlar. Fenerbahçe çok sıradan bir futbol oynuyor. 12. adam yani taraftarı bile onları yalnız bırakıyor.
Antrenmanda bile daha fazla olurdu! Taraftarı yalnız bırakınca, bir de kalitesi düşük oyunculardan kuruluysanız düşüş yaşanıyor. Teknik direktörü bitse de gitsek havasında.
Oyuncuları enerjisini kaybetmiş.
Böyle olunca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Konyaspor'un galibiyetini küçümsemiyorum.
Ama Fenerbahçe kötüydü.
Konya'nın kadrosu öyle ahım şahım değil ama gelip Fenerbahçe'yi İstanbul'da yendi. En üstten birileri artık bu işe el atmalı.
Sahada futbol adına birşey yoktu.
Van Persie oyuna girdikten sonra hayalet gibiydi. Volkan Demirel'in olmadığı bir yerde yedek kalecinin Fabiano'nun olmaması ilginç. Daha kaliteli bir kaleci alınmalıydı. Neustadter bu takımda oynayacak kalitede bir oyuncu değil. Fenerbahçe'nin kalesi, savunması, orta sahası ve forveti komple sorunlu. Acilen müdahale edilmeli. Tabii bu sezon artık bitti. Haftalar öncesinden felaketin ayak sesleri duyuldu aslında.
Ama kimse müdahale edemedi. Koskoca Fenerbahçe'nin dün oynadığı futbol sorumluların hiç mi vicdanını sızlatmadı? Bu camia büyük bir camia... Taraftarı da büyük. Bu sonuçları en önemlisi de bu yönetimi hak etmiyor... Yazık gerçekten çok yazık!

MAÇIN EN iYiSi BAJIC
İki gol atarak takımına 3 puanı getirdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ FENERBAHÇE
Fenerbahçe takım olarak çok kötüydü.