Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 5 Ekim 2015

Panik atak hastalığı

Dün geceki karşılaşmada Beşiktaş, sahanın tek hakimiydi.
Ama Fenerbahçe ve Lizbon karşılaşmalarındaki Beşiktaş ile bu maçı değerlendirirken rakibi de iyi analiz etmek lazım. Eskişehirspor takımı bu ligin kötü ekiplerinden bir tanesi.
Sahada iyi futbol sergileyemeyen bir takım. Fenerbahçe maçında da aynı oyun tarzıyla oynamışlardı. Beşiktaş'ın çok etkili ayakları var. Gökhan Töre, Mario Gomez, Oğuzhan ve Atiba. Sosa ve Quaresma'nın çok iyi olmadığını halde bu saydığım oyuncular maçı forse etmeye yetti. Beşiktaş'ın 85 dakika gol yiyene kadar mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Benim dün gece gözüme çarpan en güzel olay, Rodolfo'nun oyun kırma isteğiydi.
Ancak Rodolfo'nun asistiyle Gekas'ın attığı gol Beşiktaş'ın geçen seneki hastalğını hatırlattı.
Maçı soğutmaya çalışan Beşiktaş, maçı bitirmeye çalışan Beşiktaş kendi oyun stilinden kopup oyuncular öyle bir panik yaşadı ki uzatmalarda maç neredeyse 2-2 bitecekti.

ÇOK DEĞERLİ 3 PUAN
Önemli bir deplasman. Önemli bir 3 puan. Ama Beşiktaş, panik hastalığında. Bir türlü kurtulamadı. Bu hastalığın sırrını Beşiktaş'ın hocası çözmeli.
Skor ne olursa olsun kendi oyun anlayışını sahaya yansıtıp durumu çözmeli Şenol Güneş. maçın kat kat üstün tarafı Beşiktaş, neredeyse 2-2 bitecekti maç. 5-6 gol bulmak varken stres yaşadı ve yaşattı. Beşiktaş, Eskişehir maçında iyi futbol ve 3 puanla haftayı kapattı. Emin adımlarla ilerliyor.

MAÇIN EN iYiSi TÖRE VE GOMEZ
Töre yine müthiş oynadı. Gomez 2 tane attı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ QUARESMA
Q7 asisti dışında ortada yoktu. 2. yarı çıktı.