Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 22 Mayıs 2015

Fenerbahçe havlu attı!

Ligde şampiyonluk şansı kendisinden çok başka takımların alacağı sonuçlar üzerine kurulu olan Fenerbahçe için Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamak ve finalde Galatasaray'ı yenmek önemli bir hedef ve prestij olacaktı. Yarı finalin ilk ayağında Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek dönen Fenerbahçe dün gece 1-0 kaybetse dahi kupa finaline adını yazdıran taraf olacaktı.
İşte böylesine büyük bir avantaj Fenerbahçeli futbolcuların ve hatta teknik ekibin aldanmasına neden oldu. İlk yarıyı Fenerbahçe'nin 1-0 geride tamamlaması bile tamımı uyandırmaya yetmedi.

TEK POZİSYON VAR

İlk yarıdaki kötü futbol 2. yarıda da devam edince Fenerbahçe için tehlike sinyalleri çalmaya başladı. 2. gol ve ardından Kadlec'in gördüğü kırmızı kart umutları yerle bir etti. Zaten 1 dakika geçmeden Bursaspor'un 3. golü gelince Fenerbahçe'ye havlu atmak kaldı.
İlk maçta Bursaspor çok kaçırmış Fenerbahçe kaçırmamıştı. Dün gece Fenerbahçe'nin Emenike'nin kafa vuruşu dışında net bir gol pozisyonu yok. Rölanti oynarken goller heşi sıra geldi.

BURSASPOR HAKETTİ

Gerçek şu ki Fenerli futbolcular sezon sonuna fizik olarak iyi giremedi ve bunun bedelini ligde ve kupada çekiyor! 3. gol geldikten sonra taraftarların tepkisi de dikkat çekiciydi. Bursaspor ise her iki maçtaki futbolu dikkate aldığımızda finali hakeden taraftı.
Dün gece ilk maçtaki kadar cömert olmadılar finali kaptılar.

MAÇIN EN iYiSi VOLKAN ŞEN
Attığı gol dışında savunmayı çok yıprattı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ KADLEC
Sarısı varken rakibi formasından nasıl çeker!